Dolar 32,5320
Euro 34,8934
Altın 2.422,04
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 22°C
Az Bulutlu
Sinop
22°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 16°C
Paz 16°C

Minecraft nasıl indirilir? Minecraft eğitimleri

Minecraft yeniden eğitimlerini hemen almaya başlayın yoksa sizi zorlar.

Minecraft nasıl indirilir? Minecraft eğitimleri
19 Ocak 2016 22:32

Minecraft yeniden eğitimlerini hemen almaya başlayın yoksa sizi zorlar.

Oyunlar ve hesap satışlarıyla ilgili güvenebileceğiniz bir site arayışındaysanız Sadeceon.com sitesine göz atmanızda fayda var. Sitede oyunla ilgili hesapların, itemlerin ve e-pinlerin çok uygun fiyatlara satılması cezbediyor. Hem de kredi kartı, ininal kart gibi ödeme yöntemleri ile içiniz rahat bir şekilde ödemenizi yaparak hızlı şekilde aldığınız ürünü teslim alabilirsiniz. Siz onay vermeden ödemenizin satıcıya aktarılmaması da siteyi daha da güvenilir yapıyor. Siz de minecraft premium hesap satın al bağlantısından hızlıca minecraft hesap alabilir, uygun fiyatlara hazır oyun hesabına sahip olmanın keyfini yaşayabilirsiniz!

Dünyanın en çok oynanan oyunlar başında gelen Minecraft artık okullarda. Minecraft‘ı Mojang‘dan alan dünyaca ünlü teknoloji şirketi Microsoft, oyun üzerinde geleceğe yönelik çalışmalar yürütüyor. :: MCPE Master | Texture Pack – Skin – MAP Nasıl Kurulur? Detaylı Anlatım! :: Minecraft PE – SHADERS MOD (Video) Microsoft, Minecraft’ın, “Eğitim Sürümü“nü duyurdu. İlk olarak Microsoft, Minecraft ile çocukların kodlama öğrenmesini amaçlayan projesini duyurmuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.