Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Az Bulutlu
Sinop
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 18°C

Merakla Beklenen Telefon Lenovo K5 Özellikleri ve İlk Görüntüleri Yayında

Akıllı telefonların en yenisini Lenovo çıkardı. Lenovo K5 modeli ile piyasaya çıktı. K5 özellikleri, kamera ve işlemci özellikleri ile ilk görüntüleri ortaya çıktı.

Merakla Beklenen Telefon Lenovo K5 Özellikleri ve İlk Görüntüleri Yayında
31 Ocak 2016 23:58

Akıllı telefonların en yenisini Lenovo çıkardı. Lenovo K5 modeli ile piyasaya çıktı. K5 özellikleri, kamera ve işlemci özellikleri ile ilk görüntüleri ortaya çıktı.

Lenovo telefonun yeni çıkartacağı telefonu daha önce duyurmuştu. merak edelen K5 telefonun özellikleri görücüye çıktı.

Akıllı telefon piyasasında telefon üretimine devam eden teknoloji devi, daha önce daha çok bilgisayar üretimindeki iddiasını telefon piyasasında da göstermeye başladı görünüyor. Lenovo yeni çıkartacağı elefon olan K5 modelinin özellikleri görücüye çıktı

Metal Kasaya sahip

Lenovo K5 Note modeline dış görünüm olarak dayanıklık esas alındı. Metal kasaya sahip olan cihazın kalınlığı 8.49 mm kalınlığında, ekran boyutu ise 5.5 inç Full HD ekrana sahip olan cihazda ön kamerası 8 megapixel arka kamerası ise 13 megapixel özelliklere sahip.

Dğer teknik özelliklere gelince. Android 5.1 Lollipop işletim sistemi bulunan telefonda Vibe UI arayüzü mediaTek’in 64 bit 8 çekirdekli Helio P10 işlemcisine ve Mali-T860 grafik birimine sahip daha önceki chazlarında ön planda olan batarya ömrü bu cihazda da ön plana alınmış, 3.500 mh pil destekli.

16 Gb Rom ve 2 Gb Ram özellikleri ile cihzda çift kart desteğide bulunuyor .

Lenovo K5 Note telefonun piysaya ne kadar fiyatla sunulacağı bilinmezken . Ürün orta segmen telefonlar arasıdna yer alması beklenen telefon piyasaya çıkması merakla bekleniyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.