Dolar 32,3645
Euro 34,9594
Altın 2.324,26
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 15°C
Paz 16°C
Pts 17°C
Sal 15°C

Mehmet Ersoy'dan açıklama!

TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı ve Ak Parti Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy İş-Kur tarafından TYÇP için Sinop'a 1000 kişilik daha kontenjan ayrıldığını açıkladı.

Mehmet Ersoy'dan açıklama!
Aslan Özdemir
11 Mart 2015 09:21

TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı ve Ak Parti Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy İş-Kur'un Toplum Yararına Çalışma Projesi için Sinop'a 1000 kişilik daha kontenjan ayrıldığını açıkladı. 

Hayrettin Kaya

 

ERSOY Açıklamasında şunları kaydetti:

 

"Değerli Hemşehrilerim,

İŞKUR'dan illere tahsisi edilen toplum Yararına çalışma Kontenjanları açıklanmış olup ilimize 1000 kişilik bir tahsis yapılmıştır.. Daha önce de yapılan 700 kişilik tahsisatla toplam kontenjanımız 1700 kişiye ulaşmıştır..

Önceki yıllarda tahsis edilen 2000 ve 1700 kişilik kontenjanlardan sonra bu yıl için yapılan toplam 1700 kişilik tahsisatla birlikte Sinop İlimiz yine bu projeden ülke genelinde nüfusuna göre en fazla faydalanan iller arasındaki yerini korumuştur.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sayın Faruk Çelik başta olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun kardeşlerim… Sizlerden aldığımız güç ve dua ile biz işimize bakmaya, Sinop ve Sinopluya faydalıyı olmak için gayret göstermeye devam edeceğiz inşallah..

Selam ve saygılarımla… "

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.