Dolar 32,3650
Euro 34,9694
Altın 2.325,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 14°C
Paz 17°C
Pts 17°C
Sal 16°C

MAVİŞ’ten Anneler Günü Mesajı

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Sinop Milletvekili Nazım Maviş 8 Mayıs Anneler Günü dolayısıyla mesaj yayınladı.

MAVİŞ’ten Anneler Günü Mesajı
Aslan Özdemir
7 Mayıs 2016 11:33

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Sinop Milletvekili Nazım Maviş 8 Mayıs Anneler Günü dolayısıyla mesaj yayınladı.

Hayrettin Kaya

“ Bizi hayata getiren, koşulsuz bir sevgiyle büyüten, en korunmasız olduğumuz dönemleri atlatmamızı sağlayan, bugün olduğumuz bireyler haline gelmemizdeki en önemli paydaya sahip olan annelerimizdir.  Annelerimizle öğrendik erdemli olmayı, ahlakı, merhameti ve sevgiyi. Annelerimiz sayesinde bugün ayakları üzerinde özgüvenle duran, hayata umutla bakan bireyler haline geldik. 

Aslında bizim için bu kadar fedakârlık yapan, bizi büyüten, yetiştiren annelerimizi anmayı, onları hatırlamayı bir güne sığdırmak onlara yapılacak en büyük haksızlıktır. Yüce dinimiz İslam öğretileriyle bize annenin önemini, ona gösterilmesi gereken özeni çok kapsamlı bir şekilde anlatmaktadır. İnancımız gereği her gün annelerimizin günüdür. Onlara olan hakkımızı ödemek, onların rızasını kazanmak için bir gün değil her gün çaba sarf etmeli onların gönüllerini hoş tutmalıyız. Merhamet peygamberi Hz. Muhammed (S.A.V) “Cennet annelerin ayakları altındadır.” buyurmuşlardır.  Biz inancımızın gereği olarak, annelerimizi hoş tutmak zorundayız. Bir Müslüman için Cennetten daha büyük bir mükâfat olabilir mi? Bu büyük mükâfatı kazanma noktasında anne – baba hakkı çok önemli bir yer tutmaktadır.  İşte bu düsturla, imanımızın ve insanlığımızın bir gereğiolarak annelerimize her daim saygıyla, sevgiyle ve hoşgörüyle davranmalı, onlara hizmet etmede ateş etrafında dönen pervaneler misali annelerimize pervane olmalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Rahmet-i Rahmana uğurladığımız anneciğimin ve şefkat timsali tüm annelerimizin anneler gününü kutlarım. Kıymetli anneler, Sinoplu bir evladınız olarak her daim yanınızda olacağımı ve sorunlarınızı çözmek için hiç durmadan çalışacağımı buradan bir kez daha belirtmek isterim.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.