Dolar 32,3297
Euro 35,0425
Altın 2.281,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Az Bulutlu
Sinop
18°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C

Maviş: Türkeli’ne Hayırlı Olsun

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Sinop Milletvekili Nazım Maviş, Türkeli ilçesine yapılacak olan Gençlik Merkezi hakkında açıklamalarda bulundu.

Maviş: Türkeli’ne Hayırlı Olsun
Aslan Özdemir
21 Aralık 2016 11:26

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Sinop Milletvekili Nazım Maviş, Türkeli ilçesine yapılacak olan Gençlik Merkezi hakkında açıklamalarda bulundu.

Hayrettin Kaya

Maviş açıklamasında; “Türkeli ilçemiz için 2016 yılı yatırım programına aldırdığımız, Gençlik Merkezimizin projesi onaylandı. Proje onayımızla birlikte zemin etüdü çalışmaları devam etmektedir. Zemin etüdü çalışmasının tamamlanmasını takiben Gençlik Merkezi Yapım işi ihale edilerek en kısa sürede inşaata başlanılacaktır. Tüm hemşerilerimize hayırlı olsun. Türkeli’ne hizmetlerimiz gençlik, spor, eğitim, sağlık ve ulaşım dahil olmak üzere her alanda hız kesmeden devam edecektir. İlçemizin var olan doğal güzelliği yatırımlarımızla artıracak, vatandaşlarımıza her türlü hizmetin eksiksiz ve en iyi kalitede ulaşması için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.” dedi.

Maviş: Türkeli'ne Hayırlı Olsun Maviş: Türkeli'ne Hayırlı Olsun Maviş: Türkeli'ne Hayırlı Olsun

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.