Dolar 32,3675
Euro 35,0041
Altın 2.323,31
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 14°C
Paz 17°C
Pts 17°C
Sal 16°C

Maviş’ten Öğretmenler Günü mesajı

AK Parti MKYK Üyesi AK Partili Nazım Maviş’ten Öğretmenler Günü mesajı…

Maviş’ten Öğretmenler Günü mesajı
Aslan Özdemir
24 Kasım 2014 10:12

Öğretmenlerimiz, aydınlık günlerin hazırlayıcısıdır; onlara minnettarız
 
AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Nazım Maviş, yayınladığı 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajında, öğretmenlerin geleceğin inşası, çocuklarımızın eğitilmesi ve yetişmesini sağladıklarını hatırlatarak ‘Öğretmenlerimize minnettarız. Onlar hepimiz adına kutsal bir görev icra ediyorlar’ dedi. Maviş, açıklamasında, kendisinin de yıllardır eğitim camiasının içinde olduğunu hatırlatarak “Öğretmenlerimizin başarısı ve mutluluğu için hepimize görev düşüyor” şeklinde konuştu.
 
AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve MKKY Y. Üyesi Nazım Maviş’in 24 Kasım Öğretmenler Günü açıklaması şöyle;
 
Geleceğimizi inşa eden ve her birimizin hayatında unutulmaz izleri bulunan, başta kendi öğretmenlerim olmak üzere tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım öğretmenler gününü kutluyorum.
 
Her biri hayatımızı aydınlatan birer yıldız olmuş tüm Aziz öğretmenlerimizi hürmetle, saygıyla ve sevgiyle anıyorum. Hakka kavuşmuş olanlara rahmet diliyor, hayatta olanların ellerinden öpüyorum.
Öğretmenlerimiz, çocuklarımızı eğitmek ve hayata hazırlamak gibi hepimiz adına kutsal bir görev icra ediyorlar. Pirimiz ve söz ustamız Yunus Emre’nin  ‘Eğer devlet gerekse akla danış / Mürebbisiz ileri varmaya iş.’ dizesinde söylediği gibi insanın ve toplumun gelişmesi geleceğin inşası için rehberlik yapıyorlar.
 
Öğretmenlerimizin bu ülkeye, milletimize ve insanlığa verdikleri karşısında ne yapsak haklarını ödeyemeyiz. Uzun yıllardır eğitim camiasının içinde bulunan birisi olarak öğretmenlerimizin taşıdığı misyonu yakinen biliyorum. Dünden bugüne hizmet aşkı ve şuuruyla bu kutsal görevi yerine getiren tüm öğretmenlerimizi saygıyla selamlıyorum.
 
Nazım Maviş

Hayrettin Kaya
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.