Dolar 32,3659
Euro 34,7871
Altın 2.395,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 15°C
Paz 17°C
Pts 18°C
Sal 17°C

MAVİŞ; “SİNOP’U BAMBAŞKA BİR ŞEHİR YAPACAĞIZ”

AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş; “Hepimizin bu şehre borcu var.” Dedi.

MAVİŞ; “SİNOP’U BAMBAŞKA BİR ŞEHİR YAPACAĞIZ”
10 Şubat 2024 12:12

Milletvekili Dr. Nazım Maviş, partisinin Sinop’ta düzenlenen aday tanıtım toplantısına katıldı. Tanıtım toplantısı ardından açıklamalarda bulunan Maviş, Sinop’a borçları olduğunu ve bambaşka bir şehir yapmak istediklerini işaret etti.

“A PARTİSİ, B PARTİSİ ARASINDA BİR SEÇİM DEĞİL”

Karaaslan açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi; “Sinop hepimizin şehri. Her birimiz taşıdığımız görevler bittiğinde de en sonunda gelip havasını soluyacağı yer, denizine gireceği yer burası. Dolayısıyla bu şehre, hepimizin bir borcu var. Ben arkadaşlarıma şunu söylüyorum, bu seçim a partisi, b partisi arasında geçen bir seçim olarak seçim kampanyası yürütmeyin. Bu seçim Sinop’un seçimi, yani Sinop ya böyle kalacak, halinden memnunsak buna rıza göstereceğiz. Ya da Sinop’u bambaşka bir şehir yapacağız. Ben geçtiğimiz günlerde Burgaz’a gitmiştim. Bulgaristan’ın aynı Sinop gibi Karadeniz kenarında olan bir şehri. Sinop kadar nüfusu var. Bambaşka bir şehir. Çok temel ihtiyaçlarımız var. Çok temel ihtiyaçlarımız bile karşılanamıyor maalesef.” diye konuştu.

MAVİŞ; “SİNOP’U BAMBAŞKA BİR ŞEHİR YAPACAĞIZ”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.