Dolar 32,3712
Euro 34,9854
Altın 2.326,10
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 14°C
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 16°C

Maviş'in Dostları Destek İçin Sinop'a Geliyor

AK Parti Sinop Milletvekili adayı Nazım Maviş’in İstanbul, Ankara, Samsun ve Kastamonu gibi illerde bulunan arkadaşları, Maviş’in seçim çalışmalarına destek olmak için 09 Mayıs 2015 Cumartesi günü Sinop’a geliyor.

Maviş'in Dostları Destek İçin Sinop'a Geliyor
Aslan Özdemir
7 Mayıs 2015 18:07

AK Parti Sinop Milletvekili adayı Nazım Maviş’in İstanbul, Ankara, Samsun ve Kastamonu gibi illerde bulunan arkadaşları, Maviş’in seçim çalışmalarına destek olmak için 09 Mayıs 2015 Cumartesi günü Sinop’a geliyor. Kendilerini “Nazım Maviş’in Dostları” olarak tanımlayan grup Sinop merkez ile Boyabat ilçesinde ziyaretlerde bulunacaklar ve çalışmalara katılacaklar. Sinop merkezde basın toplantısı da düzenleyecek olan Maviş’in dostlarının hedefi Nazım Maviş’i milletvekili olarak TBMM’de Ankara’ya göndermek. 

Hayrettin Kaya

Maviş’i Meclis Gönderin Çağrısı Yapılacak
Nazım Maviş’in Sinop’a gelecek arkadaşları basın toplantısıyla programlarına start verecekler. Cihannüma Derneği Başkanı Mustafa Şen’in moderatörlüğünde yapılacak basın toplantısına Sinop yerel medyası davet edildi. Basın toplantısında kendisine desteklerini yineleyecek olan Maviş’in arkadaşları Sinop halkından da Nazım Maviş’i Meclis’e gönderecek şekilde oy vermeleri çağrısında bulunacak. Grup daha sonra Sinop merkezde sivil toplum kuruluşları ve kanaat önderlerini ziyaret edecek. Akşamüstü Boyabat’a geçecek grup benzer çalışmaları Boyabat’ta da gerçekleştirecek. 

Mustafa Şen: Nazım Maviş TBMM Olmalı

Nazım Maviş’in dostları grubuyla birlikte Sinop’ta çalışmalara katılacak olan Cihannüma Derneği Başkanı Mustafa Şen, gezinin amacının Nazım Maviş’e destek olmak olduğunu söyledi. Mustafa Şen “Nazım Maviş, bilgisi, birikimi ve ufkuyla TBMM’de yer almalı. Nazım arkadaşımız Mecliste olursa Sinop’a hizmet etmenin yanı sıra Türk siyaseti için de kazanç olacaktır. Bu duygularımızı Sinop halkıyla paylaşmak istiyoruz” şeklinde konuştu. 

Kimler Geliyor

Sinop’a gelerek destek çalışması yapacak Nazım Maviş’in dostları arasında Cihannüma Derneği Başkanı Mustafa Şen, GENAR Araştırma Yönetim Kurulundan İhsan Aktaş, Özel Öğretim Derneği Başkanı Ahmet Akça, Samsun Canik Belediye Başkan Yardımcısı İrfan Göz başta olmak üzere 20’ye yakın isim bulunuyor. 

Basın Daveti

Değerli basın mensubu. Cumartesi Saat 11.00’de Akliman Uygulama Otel’de gerçekleştirilecek kahvaltılı basın toplantısına davetlisiniz.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.