Dolar 32,4615
Euro 34,7745
Altın 2.420,41
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
15°C
Hafif Yağmurlu
Per 15°C
Cum 16°C
Cts 16°C
Paz 17°C

Maviş; “Depremin yaralarının sarılması için gereken yapılacak” dedi

AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, depremlerin ardından bölgede Devlet-Millet dayanışmasıyla birlikte çalıştıklarını söyledi.

Maviş; “Depremin yaralarının sarılması için gereken yapılacak” dedi
3 Mart 2023 12:40

AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından bölgede Devlet-Millet dayanışmasıyla birlikte çalıştıklarını söyledi.

Maviş, bölgeye ilk ulaşanlardan biri olarak, AK Parti Genel Merkezi tarafından Adıyaman iline görevlendirildiğini belirtti. İhtiyaçların belirlenmesi, eksikliklerin giderilmesi ve yardım faaliyetlerinin koordine edilmesi görevini üstlendi. En çok etkilenen Adıyaman Gölbaşı ve Besni ilçelerinde hem ilçe merkezlerini hem de köyleri ziyaret ederek depremzedelerle bir araya geldi. Maviş, “El ele vereceğiz ve yaralarımızın sarılması için ne gerekiyorsa Devlet-Millet dayanışmasıyla yapacağız” dedi.

Maviş; "Depremin yaralarının sarılması için gereken yapılacak" dedi

Ülkece Yüreğimiz Yandı

Nazım Maviş, Türkiye’nin yaşadığı deprem felaketinin yüreklerinde büyük bir acı bıraktığını belirterek yitirilen canlar için üzüntüsünü ifade etti. Ayrıca, yaralı vatandaşlar için acil şifalar diledi.

Deprem sonrası Türkiye’nin birbirine kenetlendiğine ve büyük bir dayanışma sergilediğine de değinen Maviş, “Kumbarasındaki parayı depremzedelere gönderen minik yavrularımızdan, evlerindeki eşyaları bağışlayan ev hanımlarımıza, tüm birikimini yardım için gönderen amcalarımıza ve evlerini, yuvalarını depremzedelere açan ailelerimize kadar, bu ülkenin her bir insanı iyilikseverliğin en güzel örneğini gösterdi. Allah milletimizden razı olsun” dedi.

Maviş, Devlet-Millet dayanışmasıyla yaraların sarılması için el ele verileceğini ve her zaman olduğu gibi Türkiye’nin birlikte hareket ederek bu zorlu süreci atlatacağını ifade etti.

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

  1. Mustafa KILIÇ dedi ki:

    Somut olarak ne söyleyebiliyorsunuz sayın Maviş. NE.? Aynı sözleri, ben de süsleyerek söyleyebilirim. Aramızdaki fark nedir?

    1. Arzu dedi ki:

      Sizde süsleyerek söyleyiniz…