Dolar 32,3775
Euro 35,0510
Altın 2.326,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 14°C
Paz 17°C
Pts 17°C
Sal 16°C

Maviş, Dargeçit Gazimiz Levent Özdemir’i ziyaret etti

8 Ekim günü gerçekleşen ziyarette Nazım Maviş’e AK Parti Türkeli ve Sinop teşkilat mensupları da eşlik etti.

Maviş, Dargeçit Gazimiz Levent Özdemir’i ziyaret etti
Aslan Özdemir
9 Ekim 2015 18:10

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Sinop Milletvekili Adayı Nazım Maviş, 8 Eylül 2015’te Mardin Dargeçit'te PKK'lı teröristlerin uzaktan kumandayla infilak ettirdiğimayınlarla 1 polisin şehit olması ve 3 polisin yaralanması ile sonuçlanan acı olayda yaralı polislerden biri olan Ferit Levent Özdemir’i Türkeli’ndeki evinde ziyaret etti. 

Hayrettin Kaya

8 Ekim günü gerçekleşen ziyarette Nazım Maviş’e AK Parti Türkeli ve Sinop teşkilat mensupları da eşlik etti. 

Nazım Maviş ve beraberindeki AK Parti heyeti, Ferit Levent Özdemir’in evinde bir süre kalarak gazi polisin ailesiyle de görüştü. Nazım Maviş, metanetinden dolayı gazi polisi tebrik ederek acil şifalar diledi. 

 

MAVİŞ TÜRKELİ’NDE YOĞUN BİR GÜN GEÇİRDİ

8 Ekim Perşembe günü seçim çalışmalarına Türkeli’nde devam eden Nazım Maviş, Polis Ferit Levent Özdemir’i ziyaretinin dışında ilçede yoğun bir gün yaşadı.

Türkeli’ndeki çalışmalara Nazım Maviş’in yanısıra 24. Dönem Milletvekili Mehmet Ersoy ve Milletvekili Cengiz Tokmak da katıldı. Heyet önce köy ve mahalle muhtarları ile buluştu. Muhtarlarla ile istişare edildi, yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verildi, seçim beyannamesiyle ilgili sorular cevaplandırıldı. 

AK Parti heyeti daha sonra pazar yerini ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla görüştü, dert dinledi. Heyetin Perşembe programında hastane ziyareti ve STK toplantısı da vardı.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Sinop Milletvekili Adayı Nazım Maviş, Cuma günü Boyabat ve Saraydüzü ilçelerinde, Cumartesi ise Sinop merkezde çalışmalarına devam edecek. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.