Dolar 32,5018
Euro 34,9199
Altın 2.437,90
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 19°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 18°C
Cts 17°C
Paz 17°C
Pts 17°C

Maviş: Cumhuriyetin 100. Yılında Türkiye Daha Büyük Bir Ülke Olacak

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Sinop Milletvekili Adayı Nazım Maviş, Cumhuriyetin ilanının 92. Yılı ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Maviş: Cumhuriyetin 100. Yılında Türkiye Daha Büyük Bir Ülke Olacak
29 Ekim 2015 10:32

AK Parti Adayı Nazım Maviş:

CUMHURİYETİN 100. YILINDA TÜRKİYE DAHA BÜYÜK BİR ÜLKE OLACAK

 

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Sinop Milletvekili Adayı Nazım Maviş, Cumhuriyetin ilanının 92. Yılı ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle yayınladığı mesajda “İnşallah Türkiye’miz, Cumhuriyetin 100. yılında daha büyük, daha gelişmiş, daha müreffeh ve daha güçlü bir ülke haline gelecek” şeklinde konuştu. Bu sebeple Türkiye’nin tüm kurumlarının 2023 vizyonuna uygun çalışması gerektiğini söyleyen AK Parti Milletvekili Adayı Nazım Maviş açıklamasında şunları söyledi.

 

CUMHURİYETİN ARKASINDA MİLLET VAR

“29 Ekim Cumhuriyet Bayramı milletimizin her bir ferdine; kadınlarına, erkeklerine; çocuklarına, gençlerine; emeklilerine, çalışanlarına kutlu olsun. 

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı hepimizin bayramıdır. Cumhuriyet, bu milleti yeryüzünün en özgür ve en gelişmiş milleti yapma sevdasının ilk adımıdır.Cumhuriyet Bayramı, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 29 Ekim 1923’te Cumhuriyet yönetimini ilan etmesi anısına her yıl kutladığımız, arkasında kocaman bir tarih olan bir bayramdır. O tarihin içinde İstiklal Mücadelesi, Kurtuluş Savaşı, Çanakkale Zaferi var. Cumhuriyet Bayramının arkasında şehitlerin, gazilerin, vatansever insanların alın teri var, emeği var, kanı var.”

 

TÜM KURUMLAR 2023 VİZYONUNA UYGUN ÇALIŞMALI

“Bu sene Cumhuriyetin ilanının 92. yılını kutluyoruz.2023 yılında Cumhuriyetimizin 100. Yılına erişeceğiz.Türkiye Cumhuriyeti, 2023 yılında, yani kuruluşunun 100. yılında bugünden çok daha iyi noktada olmalıdır, olacaktır. Ülkemiz, inşallah Cumhuriyetin 100. yılında daha büyük, daha gelişmiş, daha müreffeh ve daha güçlü bir ülke haline gelecek. Bu hedefe ulaşmak için Türkiye’nin tüm kurumları 2023 vizyonuna uygun çalışmalıdır. Artık hepimizin özgüveni yüksek olmalıdır.

Cumhuriyet Bayramını nice yıllar kutlamak ümidiyle, Gazi Mustafa Kemal başta olmak üzereşehit ve gazilerimizi saygıyla yad ediyor rahmetle anıyorum.”

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.