Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Az Bulutlu
Sinop
16°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 20°C

Mario Gomez açıklaması!

Borussia Dortmund cephesi, Mario Gomez’in transferi hakkında çıkan haberlere bir açıklık getirdi.

Mario Gomez açıklaması!
25 Temmuz 2016 12:15

Kısa bir süre önce gelecek sezon Beşiktaş’ta forma giymeyeceğini açıklayan Mario Gomez için, adı geçen kulüplerden Borussia Dortmund’tan bir açıklama geldi.

 Geçtiğimiz gün transferler konusunda açıklama yapan Borussia Dortmund CEO’su Hans Joachim Watzke, Mario Gomez iddialarına da net bir cevap verdi. Türkiye ve Alman basınında yer alan Gomez haberlerinin sorulması üzerine Watzke ”Gomez bizim gündemimizde yok. Daha önce dediğim gibi, başka transfer yapmayacağız” ifadelerini kullandı.

 ADI INTER İLE ANILMAYA BAŞLADI

 Türkiye ve Alman basınında Mario Gomez hakkında çıkan Dortmund iddiaları da böylece kesin bir dille yalanlanmış olurken, Alman golcünün gelecek sezon hangi takımın formasını giyeceği ise merak konusu olmayı sürdürüyor.

 Bonservisi Fiorentina’da olan golcü oyuncunun adı Serie A ekiplerinden Inter ile de anılıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.