Dolar 32,4390
Euro 34,7386
Altın 2.446,03
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 17°C
Az Bulutlu
Sinop
17°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 17°C
Pts 16°C
Sal 16°C

Mahsun Kırmızıgül’den Müthiş Düğün Haberi / Erken Olacak, Kimle Evlenecek

Geçen dönemlerden beri sürekli konuşulan Mahsun Kırmızıgül evlenme konusunda bir çok tarihler belirlemişti. Oldukça iyi bir düğün hazırlığı yapmaya başlayan Mahsun Kırmızıgül müthiş düğün hazırlıklarını tamamlaması sonucunda düğün tarihini daha erken süreye çektiği öğrenildi.

Mahsun Kırmızıgül’den Müthiş Düğün Haberi / Erken Olacak, Kimle Evlenecek
8 Şubat 2016 21:17

Geçen dönemlerden beri sürekli konuşulan Mahsun Kırmızıgül evlenme konusunda bir çok tarihler belirlemişti. Oldukça iyi bir düğün hazırlığı yapmaya başlayan Mahsun Kırmızıgül müthiş düğün hazırlıklarını tamamlaması sonucunda düğün tarihini daha erken süreye çektiği öğrenildi. Mahsun Kırmızıgül’ün sevgilisinin avukat olduğu biliniyor ve ilgili düğüne toplamda 30 kişinin davet edildiği öğrenildi. Oldukça az kişi ile gerçekleşecek düğün organizasyonunun 13 şubat’ta Amerika’da gerçekleşecek ve Sevgililer günüde aynı yerde tamamlanacak.

Kır düğünüyle evlenecek olan çift, bir gün önce Amerika’ya uçacak. Ünlü sanatçının 5 bin dolarlık tektaşla evlenme teklifi ettiği sevgilisi hakkında dostlarına “Hayalimdeki düğünü hayalimdeki kadınla yapıyorum” dediği öğrenildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.