Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 17°C
Az Bulutlu
Sinop
17°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 17°C
Pts 16°C
Sal 17°C

Mahalleliler İftarda Buluştu

Mahalleliler İftarda Buluştu
19 Haziran 2016 14:50

Mahalleliler İftarda Buluştu

Ayancık Belediyesi tarafından düzenlenen ve gelenekselhale gelen “Mahallede İftar” programları hızla devam ediyor.Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen mahalle iftarına bin üçyüz vatandaşkatıldı.

Mahalleiftar programına Ak Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, Ak Parti İl BaşkanıAli Çöpcü, hemşehrimiz Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen, BelediyeBaşkanı Ayhan Ergün, Ak Parti İl Genel Meclis Başkanı Şükrü Gündoğdu, Ak Partiİlçe Başkanı Yılmaz Özünlü, İl Genel ve Belediye Meclis üyeleri, Sinop il veilçe Ak Parti Yönetim Kurulu üyeleri, Kurum Müdür ve Amirleri ve çok sayıdavatandaş katıldı.

Bine yakınvatandaşın aynı sofrada Ramazan bereketini paylaştığı iftar yemeğinde konuşan AyancıkBelediye Başkanı Ayhan Ergün, mahalle sakinlerinin Ramazan ayını tebrik ederek,” Sizlerle beraber olabilmek için böyle güzel bir iftar yemeği düzenledik.İftarda komşularla, dostlarla beraber olmak çok özel bir şey. Aynı sofranınetrafında oturup yemeğimizi paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.

Ak Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş yaptığı konuşmada, “Mahallesakinleriyle yaptığımız iftarımız birlik beraberlik ve kardeşlik duygularıiçerisinde çok güzel oldu. Ramazan zaten birliğin beraberliğin ve dayanışmanınzirveye çıktığı bir ay. Bizi burada bu iftarda bir araya getiren Cenab-ı Hakk’ahamd ederken, iftara vesile olan başkanımıza ve heyetine şükranlarımısunuyorum” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.