Dolar 32,5875
Euro 34,8655
Altın 2.496,07
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 19°C
Pts 16°C
Sal 21°C

Live Photos güncellendi!

Akıllı telefonların en iyi uygulamalarından bir tanesi olan Live Photos’a yeni güncelleme eklendi.

Live Photos güncellendi!
8 Mart 2016 22:15

Live Photos hakkında uzmanlar yeni bilgiler verdi, uygulamanın güncellenmesi üzerine güncellemenin neler getirdiğini kontrol eden kodlama uzmanları yeni bilgilerinde sistemin yani uygulamanın daha iyi ve daha başarılı bir hale getirildiğini bildirdi.

Akıllı telefonların en başarılısı olarak gösterilen ve başarı üzerine başarı gösteren Live Photos adlı uygulama sayesinde ortaya çıkan harika ötesi yeni özelliklere bakıldığında kullanıcı bazlı bazı yeniliklerin olduğu öne sürüldü.

Akıllı telefonlarda fotoğrafları bir araya getirmeye yarayan uygulama başarılı bir uygulama olurken kullanıcıların güncelleme ile beraber yedekleme sahibi ve düzenleme sahibi olmasına yaradı. Akıllı telefonlarınızın güncelleme menüsünden farkı olan uygulama mağazasına girerek uygulamayı en üst sürüme güncelleyebilirsiniz.

Lütfen Dikkat: Sistemsel olarak bölgesel bir güncelleme olduğundan dolayı cihazınızın desteklemesi vs gibi nedenlerden ötürü cihazlarınızın destek verilmemesi söz konusu olabilir. Son olarak akıllı telefonların %90’ı uygulamaya destek veriyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.