Dolar 32,3373
Euro 34,9659
Altın 2.325,93
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 14°C
Paz 17°C
Pts 17°C
Sal 16°C

Liseliden 5 gündür haber yok!

İstanbul Ataşehir’de kayıplara karışan 16 yaşındaki lise öğrencisinden, 5 gündür haber alınamıyor. Ailesi ise çocuklarını sokak sokak arıyor.

Liseliden 5 gündür haber yok!
Aslan Özdemir
24 Temmuz 2016 11:40

Yaz tatilini babasının dükkanında çalışarak geçirdiği öğrenilen 16 yaşındaki Çalı’nın bulunması için yakınları yetkililerden yardım bekliyor.

Hayrettin Kaya

MOBESE GÖRÜNTÜSÜ YOK

Oğlunu bastırdığı el ilanları ile soka sokak arayan baba Yılmaz Çalı, oğlundan 5 günden beri haber alamadığını aktardı.

Polise başvurduğunu anlatan baba Çalı, “Oğlumun maddi manevi herhangi bir sıkıntısı yoktu. Oğlumun normal şartlarda kaybolduğuna inanmıyorum, oğlumun daha çok kaçırıldığına inanıyorum. 5 gündür geceli gündüzlü arıyoruz. En ufak bir ipucu yok. Şu ana kadar MOBESE görüntüsü görülmemiş” dedi.

Yetkili birimlere haber verdiklerini belirten Çalı, “Henüz bir bilgi alamadık. Onlar da her tarafta arıyor. Bulanların Allah rızası için bize ulaşmalarını istiyoruz. Bu darbe olayında belki karambole geldi diye hastanelere, emniyete bildirdik, ama şu ana kadar bir sonuç alamadık” dedi.

EL İLANLARI İLE ARIYOR

Oğlunun resimlerini bastırdığı el ilanlarını sokak sokak dolaşarak ağaçlara, duvarlara yapıştıran, araba üzerlerine bırakan baba Yılmaz Çalı, oğlunu görenlerin kendilerine haber vermesini istedi.

Kayıplara karışan 16 yaşındaki Erkan Çalı’nın doğum gününde çekilen ve cep telefonu kamerasına yansıyan görüntülerinde bir hayli neşeli olduğu görülüyor. Görüntülerde Çalı’nın kardeşleri ile şakalaştığı görülüyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.