Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Az Bulutlu
Sinop
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 18°C

Lig Öncesi Yemekte Buluştular

Lig Öncesi Yemekte Buluştular
15 Ocak 2022 15:53

Ayancık Belediye Spor Kulübü sporcuları ve yöneticileri akşam yemeğinde buluştu.

Ayancık Öğretmenevi’nde gerçekleştirilen yemekte yeni sezon hazırlıkları konuşuldu.

Futbol heyecanı başlayacak olan Sinop 1. Amatör Büyükler Liginde ilçemizi temsil edecek olan Ayancık Belediyespor Kulübü yönetici ve futbolcuları, 14 Ocak Cuma akşamı saat 19.30’da Ayancık Öğretmen Evinde bir araya geldiler. Düzenlenen programa katılarak, kulüp yöneticileri ve futbolculara hitaben konuşma yapan Ayancık Belediye Başkanı Hayrettin Kaya, “Sahamızın olmaması, lige katılmamızı engelleyemez. Sizler, birlik ve beraberlik içinde kenetlenerek, bu zorluklara göğüs gererek gönül terlerinizi formalarınıza katarak bu heyecanı yaşayacak ve yaşatacaksınız. Kulüp Başkanımız Murat Aslan, futbol yöneticilerimiz, teknik ekip ve futbolcu genç kardeşlerime güveniyor, hepinize başarılar diliyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Kulüp Başkanı Murat Aslan ise, “Futbol yöneticilerimiz, teknik ekip ve futbolcu genç kardeşlerime güveniyor, hepinize sonsuz başarılar diliyorum” dedi. Yemek sonrası Ayancık Belediyespor kaptanları, Başkan Kaya’ya 57 numaralı ligde kullanılacak iki renk formayı hediye ederek, her zaman kulübün yanında olduğu için Başkan Kaya’ya teşekkürlerini ilettiler.

Ligde ilk karşılaşmasını, 16.01.2022 Pazar günü Gerze’de Gerze Gücüspor karşısında oynayacak olan ilçemize temsil eden Ayancık  Belediyespor’a Ayancık Gazetesi olarak başarılar dileriz.

Lig Öncesi Yemekte Buluştular Lig Öncesi Yemekte Buluştular

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.