Dolar 32,4764
Euro 34,8041
Altın 2.478,29
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Az Bulutlu
Sinop
16°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 17°C

Lierac Krem ile Cildinizi Besleyin

Lierac Krem özellikle cilt nemlendirme ürünleri ve kırışıklık karşıtı ürünleri bu sorunlarla karşı karşıya olan insanlar tarafından sıklıkla kullanılır.

Lierac Krem ile Cildinizi Besleyin
17 Ocak 2019 10:59

Lierac krem markası cilt bakımı için önemli olan markalar arasında yer alır. Özellikle cilt nemlendirme ürünleri ve kırışıklık karşıtı ürünleri bu sorunlarla karşı karşıya olan insanlar tarafından sıklıkla kullanılır. Markanın birçok farklı içeriğe sahip kremi bulunmaktadır. Özellikle kırışıklık kremleri içerisinde yer alan anti kırışıklık içerikleri ile mutlaka kullanılması gereken ürünler arasında yer alır. Kırışıklara karşı etkili gündüz ve gece kremi ayrı ayrı krem kullanmayı sevmeyen insanların tercih edebileceği iki farklı ürünü tek bir kremde buluşturan bir üründür. Bu nedenle en fazla tercih edilen kırışıklık giderici kremler arasında yer alır. Banyo sonrasında cildin kaybettiği nemi geri kazanması için bady jel krem kullanabilirsiniz. Özellikle cildinde kuruluk ve hassasiyet olan kişiler bu kremi kullanarak ciltlerini nemlendirebilir. Markanın güneş koruyucu özelliği bulunan cilt yaşlanmasına karşı etkili olan güneş sütü hem cildinizi güneşin zararlı etkilerinden korumada hem de yaşlanma karşıtı özelliği ile oldukça etkilii ürünler arasında yer alır. Bu ürünü yaz kış tüm mevsimlerde kullanabilirsiniz.

Lierac Bakım Seti İle Cildinize Bakım Yapın

Lierac bakım seti içerisinde nemlendirici lierac krem, nemlendirici serum ve kırışıklık karşıtı kremler yer almaktadır. Bakım seti içerisinde bulunan ürünler ile cildinizi nemlendirerek parlak ve ışıltılı bir cilde dönüştürebilirsiniz. Günlük cilt bakımında tek bir ürün yeterli olmaz. Bu nedenle öncelikle cilt derinlemesine temizlenmelidir. Temizlenen cilde yatıştırıcı bir tonik uygulayabilirsiniz. Bu işlemin ardından cilt yapısına en uygun olan nemlendirici seçilerek cilt nemlendirilmelidir. Cilt yapısı aşırı kuru olan kişiler mutlaka nemlendirici serum ile ciltlerini beslemelidir. Cilt yapısı yağlı olan kişiler yağsız nemlendirici kullanarak ciltlerini nemlendirmelidir. Gece yatmadan önce mutlaka kırışıklık önleyici gece kremi kullanılmalıdır. Bu krem sabah uyandığınızda cildinizin daha genç ve parlak görünmesine yardım eder.

Nemlendirici Krem Cildinizi Besler

Nemlendirici kremler cildinizin beslenmesine yardım eder. Bu nedenle düzenli kullanılması gereken cilt bakım ürünleri arasında yer alır. Lierac krem ile cildinizin kaybettiği nemi geri kazandırabilirsiniz. https://www.recete.com/lierac/catlak-kremi/ adresinden lierac markasına ait olan krem ve bakım ürünlerine ulaşabilirsiniz.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.