Dolar 32,4695
Euro 34,7807
Altın 2.477,67
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Az Bulutlu
Sinop
16°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 17°C

Liderimize sahip çıkacağız

Mehmet Ersoy "Liderimize ve davamıza sahip çıkmaya devam edeceğiz" dedi.

Liderimize sahip çıkacağız
24 Aralık 2013 13:07

TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı ve Ak Parti Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy gündeme ilişikin açıklamalarda bulundu. 24 Aralık Salı günü açıklama yapan Mehmet Ersoy "Liderimize ve davamıza sahip çıkmaya devam edeceğiz" dedi.

Sözlerine "bir tespit" diye başlayan Ersoy şunları söyledi:

"Bir tespit. Bugün yaşanan tartışmada Ak Partiye, O'nun Liderinin Önderliğinde ülkemizde yaşanan demokratik ve ekonomik dönüşüme, güçlü ve bağımsız bir Türkiye için daha yapılması gereken çok şeyler olduğuna inanan kadroların yaptığı açıklamalardan, rahatsız olan bazı çevreler işi hırsızın hiç mi suçu yok noktasına getiriyorlar…

Kardeşler hiç tereddütsüz hırsız varsa cezasını çekecek.. Zaten delilleri kuvvetli olduğuna inanılanlar tutuklandı, belgeler savcıların elinde.. Ama basına aylar öncesinden haber verenler, davul zurna ile operasyon yapanlar, elma, armut, cevizleri aynı torbada toplayıp çuvalı büyük göstermeye çalışanlar, çoğunun düzmece olduğu daha ilk bakışta anlaşılan belge ve görüntüleri yandaş basınlarına sızdıranlar, beşyüz kusur sayfa fezlekeyi iki saatte hazırlayıp dava açanlar, henüz Meclisimize ve Hükümetimize iki satır yazı yazamadılar. Suç duyurusunda bulunmadılar.. İşlerine gelen herkesle paylaştıklarını devletin bütün kademelerinden gizlemeye devam ediyorlar.

Şimdi söyleyin oyun içinde oyun olduğu, takiyyeciliğin, alçaklığın, tezgahçılığın, kol gezdiği, Türkiye'yi, Kurumlarımızı, Hükümetimizi ve Başbakanımızı itibarsızlaştırmak ve kaybettirmek amacıyla aylarca kurgulanan ve zamanı! Gelmesi için bekletilen ihaneti açıklamasın mı bu ülke ve millet davasının inanmışları.. Hayır hem hukuk görevini yapacak, varsa suçlular cezasını çekecek, bugüne kadar iktidarımız döneminde yapılan yaklaşık 92 bin operasyon gibi bunda da gereği yapılacak, ama biz de kardeşlik hukuku içinde bugüne kadar gönlümüzü ve kucağımızı açtığımız insanlar kullanılarak, ülkemize verilmeye çalışılan zararları, gönül dilini terk ederek Aydınlık, Oda TV, Ulusal Kanal dilinden konuşmaya başlayanların da gerçek niyetlerini, samimiyetle bütün kardeşlerimizle paylaşmaya, Liderimize ve davamıza sahip çıkmaya devam edeceğiz…."

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.