Dolar 32,5125
Euro 34,5573
Altın 2.493,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 22°C
Az Bulutlu
Sinop
22°C
Az Bulutlu
Çar 24°C
Per 17°C
Cum 16°C
Cts 15°C

Köyler Fiberoptik ile Tanıştı

Köylüler kendilerine verilen hizmeti plaketle ödüllendirdi.

Köyler Fiberoptik ile Tanıştı
21 Temmuz 2013 16:31

Boyabat'ın Bürüm mevkisinde daha önce Lodos'un en fazla etkilediği Harzemşah ve Yukarıdivan köylerinde zarar gören Türk Telekom alt yapısı sil baştan değiştirildi. 2 köy ve 7 mahalle de ‘fiberobtik hat’ ile tanıştı.  Yeni hattın çekilmesi ardından telefon ve internet erişimi kent merkezlerinin standartlarına yükseltildi. 1990 yılında yapılan şebekenin yapılan yatırımla sıfırlanarak, bölgenin 40-50 yıllık ihtiyacını karşılayacak şekilde revize edilmesi ardından bölgede yaşayan vatandaşlar İl Telekom Müdürü Baki Günay'a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Yukarıdivan Köyleri Derneği Başkanı Cemil Elmacı ve bazı yönetim kurulu üyeleri tarafından gerçekleştirilen ziyaret sırasında, Boyabat Telekom yöneticileri de hazır bulundu. Dernek yöneticileri bölgede yaşayan tüm vatandaşlar adına Türk Telekom'a teşekkürlerini sundu.

Dernek Başkanı Cemil Elmacı, bölgede Telekom hizmetlerinin kentlerde olduğu gibi kaliteli bir yapıya kavuştuğunu belirterek, bölgeye yapılan yatırımın kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Cemil Elmacı, İl Müdürü Baki Günay'a dernek yönetimi adına teşekkür plaketi takdim etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden İl Telekom Müdürü Baki Günay'da, müşteri odaklı entegre iletişim çözümleri sağlayarak her zaman ve her yerde müşterilere hızlı, kaliteli, ekonomik hizmetler sunmanın Türk Telekom'un misyonu olduğunu söyledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.