Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 17°C
Az Bulutlu
Sinop
17°C
Az Bulutlu
Cts 17°C
Paz 17°C
Pts 16°C
Sal 17°C

Kurumlarla iç içe bir STSO olmalı

Sanayi Odası Başkan Adayı Rasim Cihan Oğuz, Türkeli'de.

Kurumlarla iç içe bir STSO olmalı
27 Nisan 2013 20:35

Recep Özcan Ltd. Şti.’nin davetlisi olarak Türkeli’ye giden Sinop Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Rasim Cihan Oğuz, Güllüsu Balık Restaurant’ta şirket sahipleriyle buluştu.

Sinop Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkan Adayı Rasim Cihan Oğuz, beraberindeki Sinop Arıcılar Birliği Başkanı Ali Kurt, Sinop Sanayici ve İş Adamları Derneği (SİSAD) Başkanı Hikmet Albayrak, Günöz Yapı Denetim Şirketi Sahibi Vedat Günöz ile birlikte Recep Özcan Ltd. Şti. ortaklarından Yusuf Özcan ve Cafer Özcan ile Türkelili işadamlarının davetlisi olarak Güllüsu Balık Restaurant’ta Türkeli’de bulunan şirket sahipleriyle buluştu.

Sinop Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Rasim Cihan Oğuz burada davetlilere hitaben yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Sinop için uğraşıp çalışıyorsak, Türkeli için de çalışacağız. STSO artık devletin kurumları ile iç içe olan bir kurum olsun. Artık bu işler gençleşsin diyorum. Bu işin içinde genç insanlar olmalı. Bizimde genç yönetimimiz var çok şükür” dedi.

KUZKA ve KOSGEB gibi yatırım yapmak isteyenlere teşvik sağlayan kuruluşların belirli bir maliyete kadar yardım yapabildiklerini, seçimi kazanmaları halinde daha büyük yatırımlar yapılması için benzer kuruluşları da Sinop’a kazandıracaklarını belirten Başkan Adayı Rasim Cihan Oğuz, “5 Mayıs’ta sadece oda üyeleri değil, tüm Türkelilileri seçime bekliyoruz” diye konuştu.

Yunus Celal Araz

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.