Dolar 32,5203
Euro 34,9397
Altın 2.439,68
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 20°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
20°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 18°C
Paz 17°C
Pts 16°C

Koç Holding Yeni Yönetim Kurulu Başkanını Seçti!

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanlık görev yerine Ömer Koç’un getirildiği öğrenildi. Ali Koç ise, Yönetim Kurulu Başkan Vekili şeklinde atandığı belirtildi. Açıklamalar sonrasında ise şirket hisseleri büyük bir yükselişe geçtiği söyleniyor. Koç Holding içerisinde merhum Mustafa Koç’un yerine geçmiş olan tam anlamı ile artık netleşti. Koç Holding tarafınca yapılmış olan açıklama durumuna göre, Koç Holding Yönetim Kurulu tarafından Ömer M. Koç Yönetim Kurulu Başkanı, Ali Y. Koç Yönetim Kurulu Başkan Vekili şeklinde atandıkları tam net bir şekilde duyuruldu..

Koç Holding Yeni Yönetim Kurulu Başkanını Seçti!
23 Şubat 2016 11:23

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanlık görev yerine Ömer Koç’un getirildiği öğrenildi. Ali Koç ise, Yönetim Kurulu Başkan Vekili şeklinde atandığı belirtildi. Açıklamalar sonrasında ise şirket hisseleri büyük bir yükselişe geçtiği söyleniyor. Koç Holding içerisinde merhum Mustafa Koç’un yerine geçmiş olan tam anlamı ile artık netleşti. Koç Holding tarafınca yapılmış olan açıklama durumuna göre, Koç Holding Yönetim Kurulu tarafından Ömer M. Koç Yönetim Kurulu Başkanı, Ali Y. Koç Yönetim Kurulu Başkan Vekili şeklinde atandıkları tam net bir şekilde duyuruldu.

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, geçirmiş olduğu kalp krizi sonucu içerisinde 21 Ocak tarihi içerisinde yaşamını yitirmişti.

KOÇ HOLDİNG HİSSELERİNE ÖMER KOÇ DOPİNGİ

Mustafa Koç’un vefatıyla boşalan yönetim kurulu başkanlığına Ömer Koç’un geçmesiyle, borsada Koç Holding A.Ş. hisseleri yukarı yönlü harekete geçti.

Açıklamadan sonra borsada, Koç Holding A.Ş. hisseleri yüzde 2,61’lik oranda yükseldi. Koç Holding A.Ş. hisseleri şu sıralarda 12,18 liradan işlem görüyor.

ÖMER KOÇ’TAN İLK AÇIKLAMA

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Koç, Türkiye’nin ekonomik ve sosyal kalkınmasında bu denli önemli bir paya sahip olan ve uluslararası arenada Türkiye’yi başarıyla temsil eden bir topluluğun ve ailenin mensubu olmaktan onur duyduğunu belirterek, “Sevgili ağabeyim ve yönetim kurulu başkanımız Mustafa V. Koç’u çok erken ve zamansız kaybetmenin derin acısını içimizde taşırken, kendisini bir kez daha rahmetle anıyorum. Bizlere emanet ettiği bayrağı daha da ileriye taşımayı hem bir sorumluluk hem de bir görev olarak görüyorum. Önümüzdeki dönemde de Koç Topluluğu olarak, Türkiye ekonomisinin lokomotifi olmayı sürdürürken, küresel arenada ülkemizi yeni başarı hikayeleri ile buluşturacağımıza yürekten inanıyorum” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.