Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Az Bulutlu
Sinop
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 19°C
Çar 18°C

Kısmetse Olur’da Kim Elendi? Eve Gelen Cansu Kimdir?

Kısmetse Olur’un dün yayınlanan yeni bölümünde evden elenen isim belli oldu.

Kısmetse Olur’da Kim Elendi? Eve Gelen Cansu Kimdir?
16 Mart 2016 09:26

Ekranların en çok sevilen ve izlenen programlarından olan Kısmetse Olur’da dün eleme heyecanı yaşandı.

Erkek ve kadın adayların elenmesini istediği kişileri yazdığı ve tüm bu oylama sonucunda evden gönderilmesi istenen isim belli olurken evden ayrılan kadın yarışmacı Tülay Coşkun oldu. Eve yeni gelmesine rağmen evde istenen uyumu yakalayamayan ve adaylar ile tartışan Betülay Coşkun’un bu nedenle isminin yazıldığı düşünülürken eleme heyecanı sonrasında eve yeni bir isim katıldı.

Birinciler Kim?

İzleyenlerine SMS atarak destek verdiği yarışmacılardan Batuhan bu haftanın birincisi olurken 10.000 TL’lik ödüle de Batuhan ulaştı.

Cansu Kimdir?

Evde yaşanan eleme heyecanının sonrasında eve yeni gelen Cansu tüm adayların dikkatini çekti. Kısmetse Olur evine gelen Cansu erkek adayların ısrarla kim için geldiğini sormasına rağmen herhangi bir yanıt vermezken kızlar evinde bu soruyu yanıtladı. Cansu eve Tankut Denker için geldiğini söylerken açıklamaların ardından pek çok aday Cansu’ya tepki gösterdi.

Kısmetse Olur adlı evlenme programı bugün yine aynı saatinde Kanal D ekranlarında yayınlanacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.