Dolar 32,3764
Euro 34,9749
Altın 2.325,67
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C
Sal 16°C

Kısmetse Olur’a RTÜK Engeli!

Kısmetse Olur programına RTÜK tarafından ceza verildi. İşte detaylar…

Kısmetse Olur’a RTÜK Engeli!
Aslan Özdemir
13 Mart 2016 13:09

Kanal D’de yayınlanan ve zaman zaman ekranlarda olmaması gereken görüntülere sahne olan Kısmetse Olur RTÜK tarafından mercek altına alındı.

Hayrettin Kaya

Daha önce de program yapımcıları ile özel bir toplantı yaparak konuyla ilgili sıkıntıları dile getiren ve bazı uyarılarda bulunan RTÜK, geçen süre içerisinde bir değişiklik görmediği gerekçesi ile bu sefer yaptırımda bulundu.

Kısmetse Olur için adeta ceza yağdıran RTÜK, vatandaşların da program ile ilgili yoğun bir şikayette bulunduğunu ifade edildi.

En Fazla Şikayet Adnan Oktar’a!

RTÜK tarafından yapılan yazılı açıklamada, şikayetlerin en çok Adnan Oktay için yapıldığı ifade edilirken, evlilik programları için de vatandaşların ciddi derecede rahatsız olduğu ve RTÜK’ün yoğun bir şikayet aldığı ifade edildi.

Evlilik müessesini küçük düşürücü hareketlerin yaşandığı belirtilirken, vatandaşların bu tip görüntüleri görmek istemediği açıklandı.

RTÜK’e ulaşan şikayetlerin yüzde 20’lik kısmının Kısmetse Olur programı için olduğu öğrenilirken, para cezası verildiği ifade edildi. Para cezası ile ilgili miktar belirtilmezken, RTÜK tarafından denetimlerin sıkılaştırılacağı ve daha fazla cezaların da gelebileceği belirtildi.

YORUMLAR

  1. Cemile dedi ki:

    Kısmetse olur programı yayından kaldırılsın LÜTFEN.Ne evliği nede saygıyı yansıtıyor.Yapım anca insanlar bir birini nasıl kötülesin ve recinde etmesini öğretiyor buda gençelerimeze kötü örnek.insanı evlikten soğatacak boyutta ilerliyor.KALDIRIRSIN YAYINDAN BÖYLE PROGRAMA GEREK YOK

  2. zeliha dedi ki:

    lütfen yayından kaldırılmasın çok güzel bir program komik iyi 100 puan bu prorama

  3. Nese dedi ki:

    Kaldirilsin bu ahlak disi program temuz ekran istiyoruz genclere kotu ornek olan bu programi istemiyoruz kadinlari assagiliyor hakaret kadin dusmanligi yapiliyor cok ahlaksizlar cocuklari siddete egilimli insanlarin dogru olduguna inandiriyorlar yayindan kalksin