Dolar 32,5945
Euro 34,7759
Altın 2.408,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 22°C
Az Bulutlu
Sinop
22°C
Az Bulutlu
Çar 23°C
Per 19°C
Cum 16°C
Cts 17°C

Kısmetse Olur Programı Başvuruları Nasıl Yapılır?

Kısmetse Olur programına katılmak isteyenlerin başvurularını Kanal D resmi internet sitesi üzerinden yapması gerekiyor.

Kısmetse Olur Programı Başvuruları Nasıl Yapılır?
12 Mart 2016 21:45

Kanal D’de yayınlanan ve ilk günden itibaren yoğun bir ilgi gören Kısmetse Olur yeni sezon için başvuruları almaya devam ediyor.

Kısmetse Olur adlı evlilik programına katılarak kısmetini aramak isteyenlerin tercih edebileceği bir program. Kanal D ekranlarında yayınlanan ve aday damat ve gelinlerin birbirini tanımaya çalıştığı evde, kavgalar da yaşanırken, programın sonraki sezonları için başvurular alınmaya başlandı.

Production House tarafından yapımcılığı yürütülen Kısmetse Olur, cast olduğuna dair iddialarda da bir dönem gündeme gelmişti. Fakat bu tür iddialara rağmen ekranlardaki iddiasını kaybetmeyen program, hala sürüyor.

7 erkek ve 7 kadın ile birlikte başlayan programda adaylar 12 saat boyunca Kısmetse Olur evinde kalarak zaman geçiriyor. Geri kalan dönemlerde özel bir otelde konaklayan adaylar, böylece normal yaşamını da sürdürebiliyor.

Kısmetse Olur programına bu kadar yoğun ilginin olması ile yeni sezonun da çekileceği öğrenilirken, Kısmetse Olur programına katılmak isteyenlerin başvurularını Kanal D resmi internet sitesi üzerinden yapması gerekiyor.

Online olarak yapılan başvurular sonrasında eleme süreci yaşanırken, tüm elemeleri geçen adaylar eve girmeye hak kazanıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.