Dolar 32,5419
Euro 34,8971
Altın 2.433,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 19°C
Az Bulutlu
Sinop
19°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 17°C
Pts 17°C

Kiralık Aşk’ta Neler Olacak? 37. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Ekranların sevilen dizilerinden olan ve özellikle oyuncularına duyulan sempati ile ilgi duyulan Kiralık Aşk 37. Bölümü ile ekranlar gelecek.

Kiralık Aşk’ta Neler Olacak? 37. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!
10 Mart 2016 19:48

11 Mart Cuma günü saat 20.00’da başlayacak yeni bölümü ile sevenlerini ekranların başına toplayacak olan Kiralık Aşk’ta bu hafta Neriman’ın planları can sıkacak. Fakat buna karşın Ömer ile Defne’nin tüm sorunları yenmesi ve bir araya gelmesi dizinin tutkunlarını mutlu edecek.

Başta oyun olsa da daha sonradan Ömer’e aşık olan Defne, aldığı iki yüz bini de ödeyerek oyunu sona erdirirken, Ömer tüm bu gelişmelerin ardından Defne’yi kabul etti.

Gallo’ya Düşman!

Şirketler arasında yaşanan olayların ardından Ömer ve Sinan Gallo’ya bilenirken, özellikle Defne’nin Gallo’nun yanında çalışması Ömer’i daha çok hırslandıracak. Bu gelişmelerin ardından Defne ile konuşan Ömer ise beklenmeyen bir teklifte bulunacak. Defne, Passionis’e geçecek mi? Tüm bu olaylar yaşanırken, Cherie’nin geleceği nasıl olacak?

Defne ve Ömer’in birleşmesi ile dizideki aşk dolu dakikalar tekrar yaşanacak. Fakat bu arada Sinan ile Yasemin arasındaki iplerin kopması, onarımı zor bir ilişkiye yol açacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.