Dolar 32,3918
Euro 35,1481
Altın 2.325,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 17°C
Az Bulutlu
Sinop
17°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C

Kiralık Aşk’ta Defne İle Ömer Evleniyor Mu?

Kiralık Aşk yine aynı gün ve saatte Star TV’de ekranlara geliyor.

Kiralık Aşk’ta Defne İle Ömer Evleniyor Mu?
Aslan Özdemir
12 Mart 2016 21:35

Kiralık Aşk’ın yeni bölümü için yayınlanan fragman büyük bir ilgi gördü. Defne İle Ömer evleniyor mu?

Hayrettin Kaya

Kiralık Aşk’ın yeni bölümünde diziyi izleyenler büyük bir heyecan yaşıyor. Dizinin başlaması ile ilk günden beri Ömer ile Defne’nin mutlu bir yuva kurmasını isteyen izleyiciler, yeni bölüm için şimdiden çok heyecanlandı.

Herkes Ekranlara Kitlenecek!

Star TV’de yayınlanan ve yayın gününü hep birincilik kapatan Kiralık Aşk, 38. Bölümü ile ekranlara gelecek. Büyük ilgi gören dizi için farklı fragmanlar yayınlanırken, yeni bölümde sürpriz bir gelişme yaşandı.

Defne ile evlenmeye karar veren Ömer, Defne’yi istemek için annesi Neriman ile Defne’lere gitti. Bu kız isteme merasiminin normal olmayacağı ortadayken, en çok merak edilen ise bu sefer Defne ile Ömer’in evlenip evlenemeyeceği.

Yalan ve entrika dolu dizide, birbirinde ilginç gelişmeler yaşanırken, iş hayatında da durum farklı değil. Keyifli bölümleri ile ekrana gelen Kiralık Aşk, yeni bölümünde de yine çok eğlendirecek. Kiralık Aşk yine aynı gün ve saatte Star TV’de ekranlara gelecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.