Dolar 32,4671
Euro 34,6955
Altın 2.437,43
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 17°C
Az Bulutlu
Sinop
17°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 17°C
Pts 16°C
Sal 16°C

Kilisede rehine krizi!

Fransa’nın kuzeyinde bir kilisede 2 kişi, ayin sırasında papaz ve kilisede bulunan çok sayıda kişiyi rehin aldı. Saldırganlar polis tarafından vuruldu, bir rehine de hayatını kaybetti.

Kilisede rehine krizi!
26 Temmuz 2016 12:40

Fransız basını, ülkenin kuzeybatısındaki Rouvray kentindeki Saint-Etienne kilisesinde rehine krizi yaşandığını duyurdu. Adli kaynaklara dayandırılan haberlerde, iki kişinin sabah ayini sırasında kiliseye girdiği, papaz ve cemaatini rehin aldığı kaydedildi. Olay yerine çok sayıda polis ve itfaiye aracının intikal ettiği belirtildi.

2 SALDIRGAN, POLİS TARAFINDAN VURULDU

Sabah ayini sırasında papaz ve katılımcıları rehin alan 2 kişi polis tarafından vurularak etkisiz hale getirildi.

1 REHİNE DE HAYATINI KAYBETTİ

En az 5 kişiyi rehin alan 2 kişinin polis tarafından öldürüldüğü, en az bir rehinenin de hayatını kaybettiği ifade edildi.Silah seslerinin duyulduğu kilisede daha fazla rehinenin ölümünden endişe ediliyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.