Dolar 32,3753
Euro 35,0108
Altın 2.325,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 14°C
Paz 17°C
Pts 17°C
Sal 16°C

“Keloğlan ve Bilge Dede Korkut” Sinop’ta

Sinop Ülkü Ocakları “Keloğlan ve Bilge Dede Korkut” isimli tiyatro gösterisi gerçekleştirdi.

“Keloğlan ve Bilge Dede Korkut” Sinop’ta
Aslan Özdemir
29 Kasım 2019 15:41
Sinop Ülkü Ocakları “Keloğlan ve Bilge Dede Korkut” isimli tiyatro gösterisi gerçekleştirdi.
Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Merkezinin çocuklara yönelik hazırlamış olduğu “Keloğlan ve Bilge Dede Korkut” tiyatrosu  Sinoptaydı. Türkiyeyi karış karış gezen ve Ülkü Ocakları farkıyla, geleceğimiz olan çocuklarımızın, milli ve dini değerleri eğlenceli bir yolla öğrenebilmesi adına dün de Sinopta sahne alan tiyatro ekibi, çocuklara eğlenceli anlar yaşattı.
Ülkü Ocakları Asena Birimi Başkanı Hilal Çetin’in açılış konuşmaları ve ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program tiyatro ekibinin sahne almasıyla devam etti.
Asena Birimi Başkanı Hial Çetin yaptığı konuşmada;
“Ülkü Ocakları olarak, geleceğimizi sağlam temeller üzerine inşaa etmek adına, çok kıymetli çocuklarımızın eğitimini, onların milli ve dini değerleri en iyi şekilde öğrenebilmesini son derece önemsiyor ve bunun için çalışıyoruz. Bugünün çocuklarının, yarının toplumunda birer birey olacakları bilincinde olarak, bugün karşılaşılan toplumsal problemlerle, yarın da karşılaşılmaması için uğraş veriyoruz.
Bunun için bir çok farklı etkinlikle ve çocuklara yönelik yayınlarla kendini gösteren Ülkü Ocakları bugün de, birazdan izleyeceğiniz çocuklara yönelik tiyatro gösterisiyle çocuklarımız için sahnede.” diye konuştu.
Çocukların ve ailelerinin yoğun ilgi gösterdiği program, eğlenceli bir havada geçti ve gösterinin son bulmasıyla da  çocuklar, keloğlan ve bilge dede korkut karakterleriyle bol bol hatıra fotoğrafı çekildiler. Sinop Ülkü Ocakları Başkanı Çağdaş Türkmen’in tiyatro ekibine teşekkürü ve hediyelerini takdim etmesiyle de program son buldu.
"Keloğlan ve Bilge Dede Korkut" Sinop'ta "Keloğlan ve Bilge Dede Korkut" Sinop'ta "Keloğlan ve Bilge Dede Korkut" Sinop'ta
Hayrettin Kaya
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.