Dolar 32,3605
Euro 34,9891
Altın 2.324,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 17°C
Az Bulutlu
Sinop
17°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C

Kaybolan çocuğun cesedi bulundu!

12 yaşındaki Melek Keskin arkadaşlarıyla beraber serinlemek için girdiği denizden bir daha çıkamadı. Küçük kızın cesedi aramalar sonucu bulundu.

Kaybolan çocuğun cesedi bulundu!
Aslan Özdemir
1 Ağustos 2016 13:20

Samsun’un 19 Mayıs ilçesinde 12 yaşındaki Melek Keskin, Bafra Dededağ Mahallesi’nden ailesiyle birlikte Yörükler Mahallesi Gereliç mevkisi Kaymakamlık Kampı sahiline gitti. Keskin, iki arkadaşı ile birlikte serinlemek için denize girdi. Kıyıdan açılan 3 çocuk akıntıya kapıldı. Denizde çırpınan çocukları fark eden vatandaşlar suya girerek 2’sini kurtarırken, 12 yaşındaki Melek Keskin ise suda kayboldu. Keskin’in denizde gözden kaybolması üzerine çevredeki vatandaşlar durumu jandarma ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Hayrettin Kaya

CESEDİ ARANDI

Melek Keskin, olay yerine çağrılan Samsun Emniyet Müdürlüğü Su Altı Arama ile Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanlığı DEGAK Özel Tim-1 dalgıçları tarafından dün yapılan arama çalışmalarına rağmen bulunamadı. Havanın kararması nedeniyle ara verilen çalışmalara bu sabah yeniden başlandı.

AİLESİ KAVGA ETTİ

Emniyet Müdürlüğü ve Sahil Güvenlik dalgıçları bugün sabahın ilk ışıklarıyla Gereliç mevkisi Kaymakamlık Kampı sahilinde arama çalışması başlattı. Bir saatlik bir çalışma sonunda 12 yaşındaki Melek Keskin’in cansız bedenine ulaşıldı. Küçük kızın sabaha kadar sahilde bekleyen yakınları deniz kenarında fenalık geçirdi. Kürtçe ağıtlar yakan çocuğun yakınları güçlükle sakinleştirildi. Çocuğun yakınları ile jandarma ve 112 ambulans görevlileri arasında kısa süreli gerginlik yaşandı. Araya giren DEGAK Özel Tim-1 dalgıçları olayı yatıştırdı.  Küçük kızın cesedi ambulansla Bafra Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.