Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 17°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
17°C
Hafif Yağmurlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 16°C
Per 16°C

Karlıova Yolcu Otobüsü Kazası ve Yaralılar

Karlıova’da meydana gelen yolcu otobüsü kazasında çok sayıda yaralı var. Olayın detayları ve yaralıların durumu hakkında güncel bilgiler burada.

Karlıova Yolcu Otobüsü Kazası ve Yaralılar
16 Mart 2024 00:08

Bingöl’ün Karlıova ilçesinde yoğun kar yağışının etkisiyle kara yolunda seyir halinde olan ve sürücüsü henüz belirlenemeyen bir yolcu otobüsü kontrolden çıkarak yan yattı.

Olayın ardından bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kazada Yaralananlar Bingöl Devlet Hastanesi’nde Tedavi Altına Alındı

Kazada yaralanan 16 kişi, Bingöl Devlet Hastanesi’ne sevk edilerek tedavi altına alındı.

Olayla ilgili detaylı inceleme başlatıldı.

Bingöl Valisi’nden Açıklama

Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, kaza hakkında yaptığı açıklamada, “Erzurum’dan Bingöl istikametine seyir halinde olan bir yolcu otobüsü, Karlıova ilçesi Sudurağı köyü mevkisinde yoğun kar yağışı ve sis nedeniyle devrildi. Kazada 16 vatandaşımız yaralandı ve tedbir amaçlı Bingöl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Can kaybının olmaması teselli verici olmakla birlikte yaralılara acil şifalar diliyorum.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.