Karagül Mehdi’den Kötü Haber! Mehdi Ölecek mi Kurtulacak mı?

Heyecanlı bölümleriyle seyircileri ekrana kilitleyen Fox TV’nin Karagül isimli dizisinde şok bir olay yaşanıyor. Karagül 20 Mayıs yeni bölümünde Mehdi bebek ölecek mi?

Karagül Mehdi’den Kötü Haber! Mehdi Ölecek mi Kurtulacak mı?
15 Mayıs 2016 20:03

Heyecanlı bölümleriyle seyircileri ekrana kilitleyen Fox TV’nin Karagül isimli dizisinde şok bir olay yaşanıyor. Karagül 20 Mayıs yeni bölümünde Mehdi bebek ölecek mi?

Fox Tv ekranlarının sevilen dizilerinden Karagül 20 mayıs akşamı 122. bölümü ile izleyicisi karşısına çıkacak. Karagül dizisinde bu hafta izleyici büyük bir şok yaşayacak. Bilindiği üzere Karagül dizisinin 13 mayıs cuma akşamı ekranlara gelen 121. bölümünde dizide Narin karakterini canlandıran Özlem Conker ölerek diziden ayrılmıştı. Kendal yaptığı hata ile Mehdi’nin de ölümüne sebep mi olacak? İşte Detaylar

Karagül Narin Öldü Mü?

Evet açıkça söyleyebilirim ki Karagül dizisine yıllarca Narin karkaterini canlandıran Özlem CONKER ölerek diziden ayrılacaktır. Hatta bu hafta Gaziantep’te yağılan çekimlere Özlem Conker katılmadı

Karagül Mehdi Bebek Öldü mü?

Kendal Mehdi’yi kazadan çıkaracak ve arabaya atıp hastaneye götürecektir. Kendal bilmeden Mehdi’nin yaşamına son vermek üzeredir. Kendal için yaptığı bu iş en zor ve sıkıntılı ili olacaktır; çünkü Kendal hesap yapmadan işe kalkışmıştır.

Karagül dizisi 122. bölümde Narin’in gönlünü Fırat’a kaptırması ile artık canı tehlikeye girmiştir. Nalan ve Fırat’ın ilişkileri Baran için yeni bir dönemi açar. Bu büyük aşkın arasına sıkışıp kalan Baran artık ne yapacağını bilemez durumdadır ve çok kararsızdır. Ebru ise her gün daha da kötüye giden Baran için çırpınmakta ve bu zor günlerde sağ salim kurtulmak için savaş vermektedir.

Kendal, ise sonunda Özlem ve Kasım arasındaki aşkı ve Özlem’in Kasım’dan hamile kaldığını öğrenir. Şerefsizlikte son nokta olan Kendal bu kez Özlem, Kasım ve doğmamış bebeklerini işini bitirmeye kararlıdır. Ancak Kendal’ın hesaba katmadığı şeylerde vardır ve bu sıkıntılar Kendal’ın sonunu getirecektir. Kendal’ın bilemediği kaza yaptıracağı arabada Ayşe ve Mehdi’nin de olacak olmasıdır. Gözleri intikam ve öfke ateşiyle kararan Kendal, artık öfkesinin ateşinden kendi yanmaya başlayacak ve hayatının en zor ve geri dönülemez yoluna girecektir. Bu iş Kendal’ın son kötülü olacaktır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.