Dolar 32,3865
Euro 35,0621
Altın 2.326,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 14°C
Paz 17°C
Pts 17°C
Sal 16°C

Kara Sevda’nın Nihan Sezin’i Kadir İle Yeni Evine Servet Ödedi!

Temmuz ayının en gündeme oturan düğün töreniyle dünyaevine giren Kadir Doğulu ile Neslihan Atagül’ün yeni evleri için tam 4 milyon TL ödedikleri öğrenildi. Bu önemli haberin detayları burada bulunmaktadır…

Kara Sevda’nın Nihan Sezin’i Kadir İle Yeni Evine Servet Ödedi!
Aslan Özdemir
1 Ağustos 2016 19:12

Temmuz ayının en gündeme oturan düğün töreniyle dünyaevine giren Kadir Doğulu ile Neslihan Atagül’ün yeni evleri için tam 4 milyon TL ödedikleri öğrenildi.

Hayrettin Kaya

Balayından döndüler!

Temmuz ayının ilk günlerinde çok harika bir düğün ile beraber dünyaevine giren ünlü oyuncu Kadir Doğulu ile güzel eşi Neslihan Atagül’ün balayından döndüğü öğrenildi. 8 Temmuz tarihinde Kanlıca Ajia Otel’de tam 200 davetlinin dahil olduğu görkemli bir nikah töreni organizasyonuyla hayatlarını birleştiren ünlü çift balayı için Maldivler’e gittikleri biliniyordu. Ünlü çiftin geceliği 4 bin liralık okyanus üzerinde bulunan lüks bir villada kaldığı ifade edilmişti.

Tam 4 milyon TL verdiler!

Balayından yurda döndükleri öğrenilen ünlü çiftin, Zekeriyaköy’den alıp yeniden dekore ettikleri yeni evlerine taşındıkları belirtildi. Ünlü çiftin, satın aldıkları bu yeni ev için tam 4 milyon TL ödediği iddia ediliyor.

Dizilerden efsane ücret alıyorlar!

Yakışıklı oyuncu Kadir Doğulu’nun dizilerden bölüm başı ücret olarak 40 bin TL aldığı belirtilirken, güzel oyuncu Neslihan Atagül’ün ise Star TV ekranlarında oynadığı dizisi Kara Sevda’dan bölüm başı 30 bin TL kazandığı öğrenildi.

Yeni evlerine 4 milyon TL veren ünlü çift, gerçekten de herkesi şok etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.