3 Ağustos 2026, 02:25:05
Dolar 47,5127
Euro 54,8153
Altın 6.175,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 27°C
Parçalı Bulutlu
Sinop
27°C
Parçalı Bulutlu
Pts 27°C
Sal 29°C
Çar 28°C
Per 28°C

Kadıköy’de Sprint Triatlon heyecanı yaşandı

Kadıköy’de Sprint Triatlon heyecanı yaşandı
3 Ağustos 2026 01:45

Kadıköy Belediyesi ile Türkiye Triatlon Federasyonu iş birliğiyle düzenlenen Kadıköy Sprint Triatlonu’nda yaklaşık 500 sporcu, yüzme, bisiklet ve koşu etaplarında kıyasıya mücadele etti.

Kadıköy Belediyesi ile Türkiye Triatlon Federasyonu iş birliğiyle düzenlenen Kadıköy Sprint Triatlonu’nda yaklaşık 500 sporcu, yüzme, bisiklet ve koşu etaplarında kıyasıya mücadele etti. Dereceye giren sporculara ödülleri Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı tarafından verildi

Kadıköy Belediyesi ile Türkiye Triatlon Federasyonu iş birliğiyle düzenlenen Kadıköy Sprint Triatlonu, 2 Ağustos Pazar günü Caddebostan Etkinlik Alanı’nda gerçekleştirildi. Yaklaşık 500 sporcu, yüzme, bisiklet ve koşu etaplarından oluşan yarışta dereceye girmek için mücadele etti.

Sabah saat 09.00’da başlayan organizasyonun startını Kadıköy Belediye Başkan Yardımcıları Rasim Emre Fırıncı ve Taylan Apaydın verdi.
Dayanıklılık sporlarının en zorlu branşlarından biri olarak kabul edilen triatlonda sporcular, ilk olarak açık denizde 750 metre yüzdü. Ardından Çetin Emeç Bulvarı’nda düzenlenen 20 kilometrelik bisiklet parkurunu tamamlayan yarışmacılar, 5 kilometrelik koşu etabıyla yarışı tamamladı.

BİREYSEL VE TAKIM KATEGORİLERİNDE YARIŞTILAR

Kadıköy Sprint Triatlonu’nda 16 yaş ve üzerindeki bireysel sporcuların yanı sıra, kadın, erkek ve karma olmak üzere üç kişiden oluşan takımlar da mücadele etti. Organizasyonda genel klasmanın yanı sıra yaş gruplarında da derece yarışları gerçekleştirildi.

DERECEYE GİREN SPORCULAR ÖDÜLLERİNİ ALDI

Kadıköy Sprint Triatlonu genel klasmanında kadınlarda Beren Urhan birinci, Tuba Selçuk ikinci, Didem Yiğit ise üçüncü oldu.
Erkeklerde ise Emir Aracı birincilik kürsüsüne çıkarken, İsmail Efe Tavukçuoğlu ikinci, Ege Berk Keskin ise üçüncü sırada yer aldı.
Yarış sonunda dereceye giren sporculara ödüllerini Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı takdim etti.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.