Dolar 32,4658
Euro 34,7315
Altın 2.441,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 17°C
Az Bulutlu
Sinop
17°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 17°C
Pts 16°C
Sal 16°C

İşte Benim Stilim Sevil Uyar Kimdir? Sevil Uyar Neden Elendi?

TV8’in fenomen yarışması haline gelen İşte Benim Stilim’de yaklaşan final öncesi de elemeler son sürat devam ediyor. Her gün bir yarışmacının elendiği yarışmaya veda eden son isim Sevil Uyar oldu. İşte Benim Stilim finali ne zaman? İşte Benim Stilim Sevil Uyar kimdir? Sevil Uyar nasıl elendi?

İşte Benim Stilim Sevil Uyar Kimdir? Sevil Uyar Neden Elendi?
3 Şubat 2016 17:27

TV8’in fenomen yarışması haline gelen İşte Benim Stilim’de yaklaşan final öncesi de elemeler son sürat devam ediyor. Her gün bir yarışmacının elendiği yarışmaya veda eden son isim Sevil Uyar oldu. İşte Benim Stilim finali ne zaman? İşte Benim Stilim Sevil Uyar kimdir? Sevil Uyar nasıl elendi?

İşte Benim Stilim 2016’nın dikkat çeken isimlerinden biri olan ve düzgün fiziği, güzelliği ve sempatikliği ile oldukça ön planda gözüken Sevil Uyar yarışmaya veda etti. Hararetli tartışmaların odak noktasında zaman zaman kendisini bulan ve kendini savunma şekli ile ilgi çekmeyi başaran Sevil Uyar’ın yarışmaya vedası da oldukça olaylı bir şekilde oldu. Mesajların belirlediği gidenlerin hemen hemen hepsinin gözyaşı döktüğü gözükürken Sevil Uyar’ın soğukkanlı davranması diğer yarışmacıları da oldukça kızdırsa da sevimli suratı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran güzel yarışmacı arkadaşları ve jüri üyeleri ile vedalaştıktan sonra podyumdan ayrılmak zorunda kaldı.

Yarışmanın final günü yaklaşırken oldukça gergin olduğu gözlenen yarışmacıların oluşturduğu baskı da jüri üyelerini yıpratmış durumda. Reytinglerde yaşanan düşüş ve jüri ekibinin değişecek olması nedeniyle erken final yapma kararı alan İşte Benim Stilim yarışması yeni sezona da oldukça iddialı bir giriş yapmaya hazırlanıyor.

SEVİL UYAR KİMDİR?

1982 doğumlu olan Uyar, modellik ve oyunculuk yaparak şöhretin kapısını aralamıştı. Masum güzelliğiyle ekranların vazgeçilmez bir ismi olmasına rağmen uzun süredir ortada görünmüyordu.
2004’te katıldığı Miss Türkiye yarışmasında beşincilik elde ettikten sonra hayatı değişen Sevil Uyar’ın ilk projesi ise Aşk Oyunu dizisidir. Yan rollerden biriyle başladığı oyunculuk kariyerinde başrole kadar yükselmiştir. Ayrıca, 2006 Miss Model of Türkiye’de birincilik tacını alarak güzelliğini taçlandırmayı başarmıştır.. Kariyerine oyuncu olarak devam etmek istediğini açıkladıktan sonra tiyatro dersleri almaya başlamıştır. Zoom, Rock Chart gibi televizyon programlarının da sunuculuğunu üstlenen güzel yıldız kendi hayran kitlesini bu dönemde oluşturmuştur. Arapsaçı, Yahşi Cazibe, Geç Gelen Bahar ve Sihirli Annem dizilerinde karşımıza çıkan Uyar’ın asıl başarısı Seninle Evlenir Miyim? Tiyatro oyunu oldu. Zira, yılın en iyi komedi oyuncusunu kazanmasını sağlamıştır.

Yarışmaya katılma nedenini seyirciyi özlemesine bağlayan Uyar, ‘’Giyim tarzıma ve kişiliğime güveniyorum. Tarzımı spor-şık olarak tanımlayabilirim. Sokaktaki insanlara alternatif giyim önerileri sunmayı arzuluyorum. İddialıyım fakat kişiliğimden ödün vermemeye dikkat edeceğim. Sonuç olarak bu bir yarışma ve bende en iyi şekilde kendimi temsil etmek istiyorum’’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.