Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Az Bulutlu
Sinop
16°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 20°C

İstanbul’da Saç Ektirmenin Maliyeti Açıklandı

Saç ekimi yaptırmak istekte bulunan bireyler amaçlı bunun fiyatları mühim bir unsurdur. Bu işlem hem bir estetik, hem bir de cerrahi bir müdahale olarak onay edildiğinden belli bir süre maliyetli olmaktadır. Saç ekimi ücretleri belirlendi.

İstanbul’da Saç Ektirmenin Maliyeti Açıklandı
4 Ocak 2016 20:34

Saç ekimi yaptırmak istek eden bireyler amaçlı bunun fiyatları mühim bir unsurdur. Bu işlem hem bir estetik, hem bir de cerrahi bir müdahale olarak onay edildiğinden belli bir süre maliyetli olmaktadır. Saç ekimi ücretleri belirlendi.

Bu işlemi yaptırmak istek eden bireyler, saç ekiminin kendileri amaçlı ne civarı maliyette olacağını belirleyemez. Öncelikle saçlarının her açıdan değerlendirilmesi, saç nakli ifade edilecek sahadan saçın nakil edileceği sahaya civarı her ayrıntı incelenmelidir. Saç ekimi ücretleri ile ilgili güzel bir merkezden haber alabilirsiniz.

  • Saç ekimi ücretlerine etki edecek unsurlar nelerdir?
  • Saçların kalitesi saç ekiminin ücretlerini tespit edilecek unsurların en başında gelmektedir.
  • Saçların naturel bir görünüme kavuşması amaçlı, ne civarı sıklıkta nakil edilmesi gerektiği belirlenmelidir.
  • Saç ekimi yaptırmak istek eden bireyin ne civarı saça gereksinim duyduğu belirlenmelidir.
  • Ekimi ifade edilecek saç köklerinin sayısı belirlenmelidir.
  • Saç ekimi esnasında hangi yolun uygulanması gerektiği belirlenmelidir.
  • Saç ekiminin nerede, hangi klinikte ya da hastanede yapılacağı belirlenmelidir.
  • Saç ekimini yapacak hekimin uzmanlığı fiyatların belirlenmesinde ve yapılmış durumda olan işlemin başarısında gösterişli bir unsurdur.
  • Saç ekiminin yapılacağı dönemde bunun için durumda olan istek ücretleri etkileyen unsurlar arasındadır.
  • Saç ekimi önce kişiye ifade edilecek analiz ve tetkikler fiyatı unsuruna etki edecektir.

Saç ekimi ücretleri her sene çeşitlilik gösteren özelliklere sahiptir. Bu bölgede yepyeni cerrahi girişimlerin olması ücretlerde değişimlere ne sebeple durumda olan mühim bir unsurdur. Saç ekiminin aşağı yukarı ücretlerinin belirlenmesinde mühim bir öğe olarak onay edilen konuda, saçların ekimi esnasında ne türlü bir çaba verileceği ve bunun için harcanacak sürenin gerçek değerlendirilmesidir. Bununla Birlikte saç ekim ücretlerinin bunun uygulanacağı merkezle ve saç ekimini yapacak hekimin özelliklerine yönelik değişiklik göstereceği bilinmelidir.

Saç ekiminde yapılacak yolların saç ekimi ücretlerine yansıması ne türlü olur?

Saç ekiminde çoğunlukla 2 farklı metot uygulanmaktadır. Bu yöntemler FUT ve FUE teknikleridir. FUT yoluyla yapılmış durumda olan saç ekimi işlemleri, FUE tekniğinden öncelikle yüklü olarak kullanılmaktaydı. Fakat FUE tekniğinin kullanılmasından hemen ardından ağır ağır terk edilmeye başlanmıştır. Bunun nedeni saç ekimi yaptıran kişi ve saç ekimini yapan doktor tarafından zahmetli olması ve sonuçlarının naturel neticeleri yansıtmamasıdır. Bu yüzden FUE yöntemi son zamanlarda daha pek kullanılmaktadır. Saç ekiminde ekimi ifade edilecek greft sayısı ücretlere etki edecek unsurlardandır. Saçsız sahaya ekimi ifade edilecek greft başka bir deyişle saç kökü ölçüsü pek meydana geldiği oranda fiyatlar yükseliş gösterecektir. Greft miktarları kişiden kişiye değişiklik göstereceğinden, yapılacak saç ekimi ücretleri da çeşitlilik gösterecektir. Bir Takım kişilerde yapılmış durumda olan saç ekimin de 1500 greft yeteri kadar gelmekteyken, bir takım kişilerde ise 5000-7500 greft saç ekimi amaçlı gereken olmaktadır. Normalde bir greft hemen hemen 2.5 saç teline cevap gelmektedir. Bunun Için yönelik saç ekim ücretlerinin ne türlü bir değişiklik göstereceği göz önüne alınabilir.

Saç ekimi ücretlerinde hekimin ve ekibinin ne türlü bir tesiri olur?

Saç ekimi ameliyatı tamamıyla bir ekip işi olarak değerlendirilmektedir. Hekimin bu konudaki uzmanlığı ücretleri etkileyen mühim bir faktör olarak onay edilmektedir. Saç ekiminin tasarılanmasından, naturel bir yapıda ekilmesine civarı gösterişli hükümleri verici hekimin başarısıyla orantılı fiyatı artışı olacaktır. Bununla Birlikte harekât esnasında saç köklerinin alınması, saç kanallarının açılması ve saç köklerinin teker teker yerleştirilmesi esnasında çalışanların tesiri unutulmamalıdır. Bu işlemlerde ifade edilecek rastgele bir yanlış saç ekimi işleminin başarısızlıkla sonuçlanmasına neden olacaktır. Bu sebeple profesyonel bir ekiple ifade edilecek saç ekimi ücretleri çeşitlilik gösterecektir.

Saç ekimi amaçlı standart fiyatlar belirlenebilir mi?

Saç ekiminde fiyatı tespit eden en mühim kriter bireyin saç açıklığı durumda olan bölgeye ne civarı greft ekim yapılacağıyla alakalı hesaplamalardır.

Saç ekimi amaçlı ekilecek greft başına hesaplama yapan çoz az kurum var çünkü çok kurum sizin ihtiyacınız civarı maksimum saç kökü ekeceğiz demektedir ve sonuçta kişide nekara bir grefte ihtiyacı var bilmemekte 4 bin grefte ihtyacı durumda olan birine 2 bin greft ekim yaptıktan hemen ardından size maksimum greft ekimi yaptık denilmektedir.Bu buna benzer sıkıntılı bsonuçlarla karşılaşmamak amaçlı greft başına fiyatı hesaplaması yapılmalı ve edinilen greftlerin sayılabilecek şeklide saç ekimi yaptıran kişiye verilmesi gerekmektedir.Saç ekim işlemi 3-4 şahsiyet bir ekip ile 6-8 saate tamamlana bilmektedir.Bazı kurumlar sabahtan öğleye civarı bir hasta kişi öğleden hemen ardından aynı ekip ile 2. Bir saç ekimi hastası alamaktadır.Sonuç olarak her iki hastaya da az sayıda greft ekimi yapılmaktadır ama bu yapılmış durumda olan seanslara maksimum size saç ekimi yapıldı denmektedir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.