Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 17°C
Az Bulutlu
Sinop
17°C
Az Bulutlu
Paz 17°C
Pts 16°C
Sal 17°C
Çar 16°C

Tuba Büyüküstün Hastalığa Mı Yakalandı? 12 Kilo Kayıp Yaşadı!

Ülkemizin en güzel oyuncularından biri olan Tuba Büyüküstün tam 12 kilo vererek adeta iğne ipliğine dönerek herkesi şaşırttı. Başarılı oyuncu Tuba Büyüküstün ile ilgili bu önemli haberin detaylarını sitemizde doğru şekilde bulabilirsiniz..

Tuba Büyüküstün Hastalığa Mı Yakalandı? 12 Kilo Kayıp Yaşadı!
1 Ağustos 2016 16:13

Ülkemizin en güzel oyuncularından biri olan Tuba Büyüküstün tam 12 kilo vererek adeta iğne ipliğine dönerek herkesi şaşırttı. Birçok önemli dizi ve projede yer alan güzel oyuncunun 1 sene içerisinde bu kadar kilo vermesi herkeste büyük şok yarattı. Güzel oyuncunun bir hayli tempolu bir şekilde çalışması verdiği kilolara en büyük neden olarak ön plana çıkıyor.

Türkiye’nin en güzel oyuncularından biri olarak gösterilen Tuba Büyüküstün’ün tam 12 kilo verdiği öğrenildi.

12 kilo vermiş!

Son olarak Ferzan Özpetek’in İstanbul Kırmızısı isimli filminde başrol oyuncusu olarak rol alan güzel oyuncu Tuba Büyüküstün’ün 12 kilo verdiği belirtildi.

Kıvanç sorusuna yanıt yok!

Geçtiğimiz akşam Zorlu PSM’de Damien Rice’nin vermiş olduğu harika konseri seyreden güzel oyuncunun 1 sene içerisinde yaklaşık olarak 12 kilo verdiği öğrenildi. Kendisine ‘Çok zayıflamışsınız’ diyen bir muhabire yanıt olarak ‘Farkında bile değilim, çok çalışıyorum” diyen Tuba Büyüküstün, yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile proje dedikoduları için sorulan sorulara ise hiçbir yanıt vermediği ifade edildi.

Kilo vermesinin nedeni çok çalışması!

Ülkemizin en başarılı oyuncuları arasında yer alan Tuba Büyüküstün, birçok önemli televizyon dizisi ve sinema filminde rol aldı. Güzel oyuncu Tuba Büyüküstün’ün yaklaşık olarak 12 kilo vermesinin nedeni olarak ise çalışma temposunun bir hayli yüksek olması gösterildi.

Tuba Büyüküstün’ün, yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile bir projede yer alacağı dedikoduları bulunmakta, yakın bir zamanda bu durum netlik kazanacağa benziyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.