Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 23°C
Yağmurlu
Sinop
23°C
Yağmurlu
Cts 29°C
Paz 30°C
Pts 28°C
Sal 26°C

İPhone Telefonlar Tehlikeden Çıkmıyor! Telefonunuz Çökebilir!

Dünya teknoloji devi Apple’ın iOS sistemi çok verimli ve diğer işletim sistem özelliklerine göre çok daha stabil durum içerisindedir..

İPhone Telefonlar Tehlikeden Çıkmıyor! Telefonunuz Çökebilir!
26 Ocak 2016 07:28

Dünya teknoloji devi Apple’ın iOS sistemi çok verimli ve diğer işletim sistem özelliklerine göre çok daha stabil durum içerisindedir.

Durum gözüktüğü gibi iPhone telefon sahipleri Apple’ın tarayıcısı olarak bilinen Safari’den Crashsafari sitesine girdikleri vakit iPhone’larının çökmesine sebep çıkartmaktadır.

İnternet üzerinden kullanıcı kişiler Safari tarayıcısının çökmesi yolu içerisinde tasarlanan bir web sitesinin linkini paylaşıma alıyor. Site iPhone cihazınızın yeniden başlatılması olayına neden olmaktadır.

Crashsafari.com sitesi adından da anlaşılacak olduğu üzere tam olarak Safari’yi çökertmek adına yapılmış olan bir sitedir. Siteyi kesin olarak açmayın Mac’te denemesi yapıldı ve sonuç olarak pek iyi olmadığı görüldü. Chrome da siteyi açmaya çalışma durumunda da durduğu görüldü. Twitter’da birden fazka kişi sitenin iPhone’da çok daha kötü bir etkiye sahip olduğu konusu içerisinde uyarıda bulunmuş. İlk başta da bahsetmiş olduğum üzere iPhone yeniden başlatılıyor.

İzlenen duruma  yönelik olarak site sonsuz bir dizi oluşturma yaparak tarayıcıların durmasına sebep çıkartmaktadır. Domain 2015 Nisan ayı tarihinde alınmıştır. Fakat sitenin o zamandan beridir aktif olup olmadığı konusu da kafalarda soru işareti bırakıyor.

Sizlere ise yeniden uyarıda bulunmakta gerekir ise bu tür bağlantılarına tıklar iken dikkatli olmalısınız ve böyle siteleri açmamaya gayret edin, nasıl oluyor diye denemesini de yapmayın! Bu sefer cihazınız kilitlenir, reset atar, belki de yapmakta olduğunuz bir iş yarım kalabilmektedir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.