Dolar 32,5994
Euro 34,7386
Altın 2.496,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 19°C
Pts 17°C
Sal 20°C

iPhone Cihazınızı Bu Şekilde Hızlandırabilirsiniz!

iPhone cihazınızın artık eskisi kadar olduğu gibi hızlı bir şekilde çalışmadığını düşünmekteyseniz ve yavaşlamış olmasından dert yanıyorsanız, hızlandırmak adına izleyecek olduğunuz belirlenmiş birkaç yol ile hızlılığa varabilirsiniz. iPhone cihazınız hızlı çalışmıyor ise, örnek olarak verirsek cihazınızı uzun zamandır kapatıp açmamış iseniz bu bile telefonunuzun yavaş çalışmasına büyük bir sebep olabilmektedir. Eski telefon ve cihazlardan tamamı ile kurtulun. Binlerce fotoğrafı cihazınızda tutmak yerine görsellerinizi iPhoto ile yedekleyerek ya da iCloud ile internete kaydetmeniz de mümkün. Böylelikle gereksiz düşünülen görsellerden kurtulmuş olacaksınız..

iPhone Cihazınızı Bu Şekilde Hızlandırabilirsiniz!
23 Şubat 2016 11:51

iPhone cihazınızın artık eskisi kadar olduğu gibi hızlı bir şekilde çalışmadığını düşünmekteyseniz ve yavaşlamış olmasından dert yanıyorsanız, hızlandırmak adına izleyecek olduğunuz belirlenmiş birkaç yol ile hızlılığa varabilirsiniz. iPhone cihazınız hızlı çalışmıyor ise, örnek olarak verirsek cihazınızı uzun zamandır kapatıp açmamış iseniz bu bile telefonunuzun yavaş çalışmasına büyük bir sebep olabilmektedir. Eski telefon ve cihazlardan tamamı ile kurtulun. Binlerce fotoğrafı cihazınızda tutmak yerine görsellerinizi iPhoto ile yedekleyerek ya da iCloud ile internete kaydetmeniz de mümkün. Böylelikle gereksiz düşünülen görsellerden kurtulmuş olacaksınız.

GEREKSİZ UYGULAMALAR

Gereksiz uygulamaları kaldırın. Zaman içinde önem verdiğiniz; ancak daha sonra kullanmayı dahi unuttuğunuz uygulamaları tek tek kaldırın ve böylece iPhone’unuzun hafızasında fazlaca yer açma şansı bulun.

Eski mesajları silin. Mesajlarınızın sayısı arttıkça telefonunuz da aynı ölçüde yavaşlayacaktır. O yüzden artık gereksinim duymadığınız mesajlaşmalarınızdan kurtulabilirsiniz.

TARAYIVI BELLEĞİ SİLİN

iPhone’ların web tarayıcısı Safari’nin belleğini silerek de iPhone’ları hızlandırmak mümkün. Zamanla şişen tarayıcı belleğini temizlemek için Ayarlar>Safari>Geçmişi Sil yolunu izlemeniz yeterli.

Otomatik güncelleştirmeleri kapatın. Sürekli arkaplanda uygulama güncelleştirmeye çalışan bu özellik de iPhone’ları yavaşlattığından Ayarlar>iTunes & Uygulama Mağazası> Otomatik Güncellemeler bölümündeki butonu pasifize edin.

OTOMATİK İNDİRMEYE DİKKAT!

Otomatik Güncelleştirmeler özelliğinde olduğu gibi Otomatik İndirme özelliğinin de kapalı olması gerekiyor. Zira iPad’e yüklediğiniz iPhone uyumlu bir uygulamanın otomatik olarak iPhone’a yüklenmesi söz konusu ki, gereksiz yere iPhone’ların yavaşlatabilir.

KULLANMADIĞINIZI KAPATIN

O an kullanmadığınız uygulamaları Home butonuna çift tıklayarak tek tek kapatın. Böylece gereksiz yere arka planda çalışan uygulamalar telefonunuzu yavaşlatmamış olur.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.