Dolar 32,5309
Euro 34,9239
Altın 2.438,07
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 17°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
17°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 17°C
Pts 16°C
Sal 16°C

iPhone 8 yeni ekran ile beraber geliyor

iPhone 8 modellerinin yeni nesil ekranlar ile beraber gelecek olduğuna değinildi.

iPhone 8 yeni ekran ile beraber geliyor
23 Ocak 2016 01:35

iPhone 8 modellerinin yeni nesil ekranlar ile beraber gelecek olduğuna değinildi.

Sony, Toshiba ve Hitachi’nin birlikte ortaya çıkardığı yeni şirket Japan Display, 2018’in iPhone’larında büyük rol oynayabilir.

Sharp’la birlikte şu an iPhone’ların LCD ekranlarının en büyük sağlayıcılarından biri olan Japan Display, söylenene göre iki sene içinde telefonlar için OLED ekranlar üretmeye başlayacak. Yani daha parlak, daha ince ve daha yüksek kontrast oranına sahip iPhone 8’ler bekleyebiliriz. Bazı analistler, OLED teknolojisinin ilk olarak iPhone 8’de kullanılacağını tahmin ediyor.

Japan Display’in OLED teknolojisine yapacağı geçişin Apple’ı ilgilendirdiğini doğrulamak şu an için mümkün görünmese de bir ipucu var. Japan Display’in en önemli hissedarlarından bir tanesinin Sharp’a yatırım yapmak üzere görüşmelerde bulunduğu iddia ediliyor. Bu, iki iPhone ekran sağlayıcısının bir anda OLED ekran üretimine geçiş yapacağı anlamına geliyor olabilir.

OLED teknolojisini kullanan katlanabilen ekranların da popüler hale gelmesi beklendiğinden, Japan Display ve hatta Apple, geride kalmak istemiyor olsa gerek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.