Dolar 32,5258
Euro 34,7471
Altın 2.490,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Az Bulutlu
Sinop
16°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 17°C

iPhone 7 modellerinde neler var?

iPhone 7 modellerinde neler yer aldığı ve iPhone 7 modellerinin hakkında yapılacak özelliklerin neler olduğu belli oldu.

iPhone 7 modellerinde neler var?
17 Ocak 2016 21:43

iPhone 7 modellerinde neler yer aldığı ve iPhone 7 modellerinin hakkında yapılacak özelliklerin neler olduğu belli oldu.

iPhone 7 modelleri hakkında gelen bilgilerde şirketin daha iyi bir yatırım aracı sunacağı iddia edildi. 2015 yılının sonlarına doğru gelecek olan iPhone 7 kamerası hakkında sızan bilgiler şöyle; Üç Boyutlu fotoğraf çekme özelliği: LinX firmasının geliştireceği kamera, 3B efekti vererek fotoğraf çekmemize olanak tanıyor.

Böylelikle fotoğraflarda daha canlı ve derinliğe sahip görüntüler yakalayabileceğiz. Bu özellik derinliğin artırılma ve azaltma uygulamalarıyla beraber gelecek ve fotoğrafların işlenmesini kolaylaştıracak. DSLR seviyesi: çift lensle gelecek olan kamera DSLR kameralarla aynı kalitede fotoğraflar çekmeyi de mümkün kılıyor. Çift lens Sony tarafından üretilecek ancak kameraya montajı yine LinX tarafından montajı yapılacak.

Tasarımı daha yakışıklı olacak; iPhone 7’nin kamera tasarımı son derece farklı olacak. Telefon üzerindeki kamera son derece bütünleşmiş olarak tasarlanıyor. Kasa ve objektif uyumunun son derece modern olacağı da gelen bilgiler arasında. Apple Watch’un bir özelliği olan Force Touch özellikli retina ekran, Apple iPhone 7’nin de ekran teknolojisi olacak. Force Touch ekran dokunmak ve bastırmak arasındaki farkı algılayabiliyor ve her iki yönteme göre uygulamaları ko ntrol edebiliyor.Yeni tanıtılan MacBook ve Apple Watch’un kullandığı Force Touch ekran teknolojisi, bundan böyle bütün Apple ürünlerinde yer alacak. Bunun anlamı büyük olasılıkla bu sene sonunda tanışacağımız iPhone 7’nin ekranının da Force Touch teknolojisi ile çalışacak olması anlamına da geliyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.