Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 23°C
Yağmurlu
Sinop
23°C
Yağmurlu
Cts 29°C
Paz 30°C
Pts 28°C
Sal 26°C

iPhone 5SE modelleri nasıl?

iPhone 5SE modellerinin neler sunduğu ve nasıl özelliklere sahip olduğu konusunda merak hakim.

iPhone 5SE modelleri nasıl?
29 Ocak 2016 20:33

iPhone 5SE modellerinin neler sunduğu ve nasıl özelliklere sahip olduğu konusunda merak hakim.

Apple firmasının iPhone modelleri çok seviliyor. iPhone 5SE hakkında birçok soru, cevap bekliyor. iPhone 5SE nedirsorusu en çok merak edilenler arasında. iPhone 5SE ne zaman çıkacak sorusuna verilen cevap ve çok merak edilen iPhone 5SE özellikleri hakkında ortaya atılan iddialar ve iPhone 5SE fiyatı hakkında bilgiler Ajanshaber.com’da!

IPHONE 5SE NEDİR?

Son zamanlarda gündemden düşmeyen 4 inçlik iPhone 5SE’ye ilişkin gelişmeler gün ışığına çııyor. Varlığı henüz Apple tarafından teyit edilmeyen iPhone 5SE, son gelen haberlere göre mart ayında tanıtılacak ve gelişmekte olan pazarlarda satışa sunulacak. Ve gelen haberlere göre 4 inç iPhone 5Se belli yerlerde satışa çıkacak!

Popüler akıllı telefonların henüz tanıtılmadan ilgili ürüne ait aksesuarların listelenmesi artık olağan bir gelişme haline geldi. Bu defa iPhone 5SE’ye ait aksesuarların satış işlemine başlandı. İngiliz çevrimiçi perakendeci mobilefun 4 inçlik iPhone için kılıf satışını başlattı, ancak siteye göre telefon iPhone 6C isminde olacak. iPhone 5SE’nin tasarımına gelince, alışveriş sitesi kılıf satışları için herhangi bir görsel kullanmıyor, ancak Apple haberlerinde güvenilir kaynakların başında gelen KGI analisti Ming-Chi Kuo’ya göre 4 inçlik iPhone, iPhone 6’ya benzeyecek.

Yakın zamana kadar iPhone 6C, iPhone 7C gibi isimlerle telaffuz edilen Apple modeli bugünlerde iPhone 5Se ismiyle anılıyor. 4 inç boyutlu Apple modelinin mart ayında piyasaya sürülmesi bekleniyor. Ancak bu telefonla ilgili hale cevapları bilinmeyen bir yığın soru var. Hatta bu telefonun varlığı dahi Apple tarafından onaylanmış değil. Bugüne kadar bu telefonun A8 işlemci ile çalışacağını düşünüyorduk. Ancak yakın zamanda sızdırılan bilgilere göre, yeni akıllı telefon modelinde beklenenin aksine A9 işlemci bulunacak. Bu da telefonun daha çok merak konusu olmasını sağlayacaktır. Çünkü A8 işlemci modeli telefonu kafadan iPhone 5S seviyesine kadar çekebiliyordu. Eğer A9 işlemci modeli hakkındaki bilgiler doğruysa iPhone 5SE modeli, iPhone 6 seviyesinde bir telefon olacak demektir.

A9 işletim modeline M9 hareket işlemcisinin de eşlik etmesi bekleniyor. iPhone 5SE’nin arka kamerası 8MP çözünürlüğünde olması ve Live Photos özelliğini desteklemesi de telefon hakkındaki söylentiler arasında. 3D Touch ekran teknolojisinden yoksun olacak telefonda ayrıca parmak izi tarayıcısı, 16 ve 64 GB dahili depolama seçenekleri, 1GB RAM ve 1640 mAh kapasiteli pil yer alması ihtimalleri oldukça yüksek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.