Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 17°C
Az Bulutlu
Sinop
17°C
Az Bulutlu
Cts 17°C
Paz 17°C
Pts 16°C
Sal 17°C

iPhone 5SE En Fazla Merak Edilenler Arasına Girdi

Yapılan dedikodular özelliğini kaybetmediyse dünya teknoloji lideri Apple, özlenmiş olan 4 inç’lik iPhone’una çok yakın bir zaman içerisinde geri dönüş yapabilecek olduğu belirtildi..

iPhone 5SE En Fazla Merak Edilenler Arasına Girdi
28 Ocak 2016 09:04

Yapılan dedikodular özelliğini kaybetmediyse dünya teknoloji lideri Apple, özlenmiş olan 4 inç’lik iPhone’una çok yakın bir zaman içerisinde geri dönüş yapabilecek olduğu belirtildi.

Bunun gerçekleşip gerçekleşmeyeceği konusu üzerinde halen net bir bilgi henüz bulunmamaktadır, fakat yeni bir sızıntılara yönelik olarak 5SE’nin özellik ve içeriklerinden bahsedildiği ortaya çıktı.

Daha öncelerden paylaşmış olduğumuz haber üzerine iPhone 5SE’nin iPhone 5S boyutlarında olacak olduğunu fakat tasarımın ise iPhone 6’ya benzeyeceğinden haberdar etmiştik. Resmi sızmış olan cihaz, sert kenarlar erine iPhone 6S gibi daha yumuşak hatlara sahip bir tasarıma bulunmaktaydı. Elbette her şey burada bitmediği de bilinmektedir. Telefonun iPhone 5S’ten daha iyi teknik özelliklerle geleceği, A9 ve M9 işlemcilerini taşıyacağı söyleniyor. Bu yüzden iPhone 5SE, hız olarak iPhone 6S ve iPhone 6S Plus’ın gerisinde kalmayacak olduğu da aşikar ortada.

Fakat durum şu ki iPhone 5SE hakkındaki tüm bilgiler pozitif olduğu da söylenemez. Yeni cihazın 16GB’lık depolama alanı ile ortaya çıkacak olduğu iddiaların arasında yerini alıyor. Daha yüksek bir depolama alanına sahip olmak isteyenlerin ise 64GB’lık depolama seçeneğini tercih edebilecek olduğu da belirtildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.