Dolar 32,5824
Euro 34,7951
Altın 2.506,68
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Az Bulutlu
Sinop
16°C
Az Bulutlu
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 16°C
Sal 20°C

İngiliz Hırsızın Adeta Gözü Döndü

İngilizlerin gündemdeki Greater Manchester alanında tek başına yaşadığı belirtilen 77 yaşında olduğu ifade edilen Alfiero Cetamore adlı yaşlı bir adam evine giren bir azılı hırsızın kurbanı olduğu belirtildi. Konuta girdiği andan itibaren yaşlı İngiliz’e saldırarak etkisiz hale sokan hırsız İngiliz Polisi tarafından göz altına alındı.

İngiliz Hırsızın Adeta Gözü Döndü
2 Mart 2016 19:26

İngilizlerin gündemdeki Greater Manchester alanında tek başına yaşadığı belirtilen 77 yaşında olduğu ifade edilen Alfiero Cetamore adlı yaşlı bir adam evine giren bir azılı hırsızın kurbanı olduğu belirtildi. Konuta girdiği andan itibaren yaşlı İngiliz’e saldırarak etkisiz hale sokan hırsız İngiliz Polisi tarafından göz altına alındı.

İngiltere’nin Greater Manchester bölgesinde yaşayan 77 yaşındaki Alfiero Cetamore, evine giren bir hırsız tarafından feci halde dövüldü. Hırsız eve girer girmez yaşlı adama saldırdı ve evdeki cep telefonu, otomobil anahtarları, cüzdan ve bir elmas bileziği çantasına atıp kaçtı.

ÜÇ KABURGASI KIRILDI

İngiliz The Sun gazetesinin haberine göre; cumartesi günü yaşanan korkunç olay sonucu Cetamore’un üç kaburgası kırıldı, akciğeri zarar gördü ve iki dişi kırıldı. Vicdansız hırsızın kullandığı otomobil, daha sonra olay yeri yakınlarında bir duvara çarpmış halde bulundu. 25 yaşında olduğu belirtilen vahşi adam, hırsızlık şüphesiyle gözaltına alındı.
KOMŞUSU TARAFINDAN BULUNDU
Haberde, polisin olaya ilişkin daha kritik bilgileri alma umuduyla yaşlı adamın fotoğraflarını yayınladığı aktarıldı.
Dedektif Mark Astbury, konuya ilişkin açıklamasında, “Bu zavallı adam bir komşusu tarafından feci şekilde dövülmüş ve yarı baygın halde evinde bulundu.” dedi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.