Dolar 32,3168
Euro 35,0223
Altın 2.308,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Parçalı Bulutlu
Sinop
18°C
Parçalı Bulutlu
Cum 15°C
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C

İlginç Domatesler Şaşırtıyor

Ordu'da bir çiftçinin tarlasında yetiştirdiği ilginç domateslerin büyüklüğü görenleri şaşırtıyor.

İlginç Domatesler Şaşırtıyor
Aslan Özdemir
24 Ekim 2013 12:57

Ordu'da bir çiftçinin tarlasında yetiştirdiği ilginç domateslerin büyüklüğü görenleri şaşırtıyor.

Hayrettin Kaya

Ordu'nun Kabadüz ilçesinde Hatice Bıyık'ın tarlasına kendi ihtiyacını karşılamak için diktiği domatesler normalinin üzerinde büyümesi görenlerin ilgisini çekiyor.

Tarlasında yetiştirdiği domateslerin büyüklüğünün kendisini de şaşırttığını ifade eden Hatice Bıyık, “Domateslerden bir tanesi küçük bir bebeğin kafası büyüklüğüne ulaştı. Bu kadar büyüyen domatesler için özel bir şey yapmadım. Domateslerin büyüklüğü gibi tadı da oldukça güzel” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.