Dolar 32,5646
Euro 34,8782
Altın 2.431,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 22°C
Az Bulutlu
Sinop
22°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 17°C

İlçemizde Öğretmenler Günü Kutlandı

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle ilçemiz Ayancık’ta kutlama programı düzenlendi.

İlçemizde Öğretmenler Günü Kutlandı
24 Kasım 2022 23:34

Ayancık’ta 24 Kasım Öğretmenler günü etkinlikleri Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda ki Atatürk Anıtı’na çelenk konulmasıyla başladı.

Saygı duruşu ve istiklal marşımızın okunmasının ardından İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çelengini İlçe Milli Eğitim Müdürü Arif Çopur, Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk Anıtına sundu. Ardından Ayancık Meslek Yüksekokulu’nda etkinlikler devam etti.

KUTLAMA AYANCIK MESLEK YÜKSEKOKULU’NDA DEVAM ETTİ

Ayancık Meslek Yüksekokulu Toplantı Salonunda gerçekleşen program Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Kutlama mesajlarının okunmasının ardından açılış konuşmasını
İlçe Milli eğitim Müdürü Arif ÇOPUR yaptı. Günün anlam ve önemini anlatan konuşmayı ise Türkeli Kaymakamı Kaymakam Vekili Mesut Ozan YILMAZ yaptı.

24 Kasım öğretmenler günü münasebeti ile düzenlenen kompozisyon ve şiir yarışmasında birinci olan eserler okundu. Ardından mesleğe yeni başlayan öğretmenlerimiz için yemin töreni düzenlendi.

Yemin töreninin ardından emekli öğretmenlerle yapılan söyleşilerden oluşan video gösterime sunuldu. Video gösteriminin ardından İnönü Ortaokulu Müzik Öğretmeni Numan TOPALOĞLU, Yunus Emre Ortaokulu Müzik Öğretmeni İrem ALBAYRAK TARAKÇI, Halk Eğitim Müzik Öğretmeni Deniz ÇAPKAN, Ayancık Meslek Yüksekokulu Müdürü Recep AYKAN, Avukat Hasan Hüsnü Kılıç İlkokulu Müdürü Ertunç ALTUN, Yunus Emre Ortaokulu İngilizce Öğretmeni Muhsin CON, Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Huriye YENEL ÇETİN ve Ayancık Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ali ÇETİN öğretmenlerimizin seslendirdiği türkü dinletisi yapıldı.

Şiir dinletisinin ardından düzenlenen yarışmalarda derece alan öğrencilere ve öğretmenler arasında düzenlenen sportif faaliyetlerde birinci olan takımlara hediyeleri takdim edildi. 24 Kasım Öğretmenler günü için düzenlenen etkinlikler saat 19.00’da Apart Otel’de düzenlenen yemek ile devam etti. Öğretmenlerimiz için düzenlenen etkinliğe Türkeli Kaymakamı Kaymakam Vekili Mesut Ozan YILMAZ, Ayancık Belediye Başkan vekili İhsan EKMEKÇİ, Sinop Üniversitesi Ayancık Meslek Yüksekokulu Müdürü Recep AYKAN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Arif ÇOPUR, İlçe Emniyet Müdürü Hakan Evcil, İlçe Jandarma Komutanı Samet TÜRKSOY, siyasi parti temsilcileri, daire amirleri ve çok sayıda öğretmenimiz katıldı.

İlçemizde Öğretmenler Günü Kutlandı

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.