Dolar 32,3360
Euro 35,1748
Altın 2.245,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 12°C
Parçalı Bulutlu
Sinop
12°C
Parçalı Bulutlu
Sal 12°C
Çar 10°C
Per 11°C
Cum 10°C

İlçe Milli Eğitim Müdürü Gazetemizi ziyaret etti

Ergül “İmkanı Olmayan Öğrencilerimiz için dersi öğrencilerimizin ayağına getireceğiz.”

İlçe Milli Eğitim Müdürü Gazetemizi ziyaret etti
Hayrettin Kaya
21 Eylül 2020 14:46

Ayancık İlçe Milli Eğitim Müdürü Nihat ERGÜL ziyaret etti. Ergül ziyaretinde gazetemiz yazı işleri müdürü Türkan Karabaş ile bir süre sohbet etti.

Aslan Özdemir

Ayancık Milli Eğitim Müdürlüğü Görevine Başlayan Nihat Ergül Gezici Mobil EBA Destek Noktası hakkında bilgi verdi.

ERGÜL “İmkanı Olmayan Öğrencilerimiz için dersi öğrencilerimizin ayağına getireceğiz.”

21 Eylül’ de açılacak olan Eğitim Öğretim yılı için “İlçemizdeki tüm okullarımız için gerekli hijyen çalışmaları başladı. Okullarımızın büyük bir kısmını dezenfekte çalışmaları yapıldı. Öğrencilerimiz adına ben özellikle Ayancık Belediye Başkanı Hayrettin Kaya’ya teşekkür ediyorum. Velilerimiz ve öğrencilerimiz www.eba.gov.tr üzerinden online eğitim yapıyorlar. Katılamayan internet çekmeyen yada interneti olmayan öğrencilerimiz için  Gezici Mobil EBA Destek Noktası çalışmalarımız devam ediyor.

Gezici Mobil EBA Destek Noktası oluşturarak öğretmenleriz ile birlikte, köylerde oturan ve imkanı olmayan öğrencilerimize uzaktan eğitim hizmeti alma imkanı sağlayacağız. İlçe merkezinde internet erişim imkanı olmayan çocuklarımız tüm okullarda oluşturduğumuz EBA destek noktalarından yararlanabilecekler.

Öğrencilerimizden ellerini sık sık yıkamaları gerektiğini söyleyen Ergül “ Çocuklarımız yanlarında cep kolanyası yada dezenfektan bulundurmalarını bir müddet birbirleriyle sarılmamalarını istiyoruz. Öğrencilerimize velilerimize ve tüm milletimize tedbirlere uymaları ve hijyene çok dikkat etmelerini diliyorum. İnşallah Covid 19’u kurallarımıza uyarak yeneceğiz.” dedi. Türkan KARABAŞ

İlçe Milli Eğitim Müdürü Nihat Ergül’e nazih ziyaretinden dolayı teşekkür ederiz.

Ayancık Milli Eğitim Müdürlüğü Görevine Başlayan Nihat ERGÜL Kimdir?

1977 Yılında Sivas’ın Şarkışla ilçesinde doğdu. İlkokulu Şehit Süleyman Solak İlkokulu’nda, Liseyi Şarkışla İmam Hatip Lisesi’nde bitirdi. 2000 Yılında İnönü Üniversitesi Eğitim Fakültesi Tarih Öğretmenliği bölümünden mezun oldu.

2001 Yılında başlayan öğretmenlik meslek hayatında Kayseri, Ağrı, Yozgat İllerinde İlköğretim okulu, Anadolu Lisesi ve Meslek Lisesi gibi farklı türdeki okullarda; öğretmenlik, okul müdür yardımcılığı ve okul müdürlüğü görevlerinde bulundu. Milli Eğitim Bakanlığımızın görevde yükselme sınavı neticesinde Nisan 2014 Tarihinde Şube Müdürü olarak Kayseri iline atandı. Ardından Eyül 2017 tarihinden Mart 2020 Tarihine kadar Bursa Gemlik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde Şube Müdürü olarak görev yaptı. Halen Sinop Ayancık İlçesinde Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapmaktadır.

Milli Eğitim Müdürümüz evli ve üç çocuk babasıdır.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Gazetemizi ziyaret etti

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.