Dolar 32,5785
Euro 34,6971
Altın 2.521,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 19°C
Pts 17°C
Sal 20°C

İL ÖZEL İDARESİ KIŞA HAZIR

Sinop İl Özel İdaresi, kış mevsiminde Sinop ve ilçelere bağlı köy ve mezralarda yaşayan vatandaşların ulaşımda sorun yaşamaması için gerekli tedbirleri aldı.

İL ÖZEL İDARESİ KIŞA HAZIR
28 Kasım 2022 10:05

Sinop İl Özel İdaresi, kış mevsiminde Sinop ve ilçelere bağlı köy ve mezralarda yaşayan vatandaşların ulaşımda sorun yaşamaması için gerekli tedbirleri aldı.

Yaz sezonunda köylerdeki yol ve altyapı çalışmalarını başarıyla nihayetlendiren İl Özel İdaresi, kış aylarında da köylerde olası kar yağışlarından kaynaklı ulaşım sorunu yaşanılmaması için gerekli hazırlıklarını tamamladı.

Köy ve mezralarda yaşayan vatandaşların mağdur olmaması için ilk etapta 57 iş makinesi ve 84 çalışan ile tüm şantiyelerinde hazırlıklarını tamamlayan İl Özel İdaresi, kış boyunca il ve ilçelerdeki tüm köy yollarının açık kalması için çalışacak.

GENEL SEKRETER ÇINKIL HAZIRLIK ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

Kış mevsimine yönelik hazırlıkların tamamlandığı Merkez Kabalı Şantiyesini ziyaret eden Genel Sekreter Yahya Çınkıl, kış şartlarında yürütülecek çalışmalar hakkında bilgiler aldı, şantiye çalışanlarına kolaylıklar diledi.

YENİ ALINAN 5 ADET KAR BIÇAĞI İLE TÜM ARAÇLARIN BAKIM VE ONARIMLARI TAMAM

Kış tedbirleri kapsamında tüm araçlarının bakım ve onarımlarını tamamlayarak kışa hazır hale getirildiğini aktaran Genel Sekreter Çınkıl, tüm ilçe şantiyelerinde gerekli çalışmaların tamamlandığını aktardı.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yahya Çınkıl açıklamasının devamında; “İlk olarak Genel Sekreter Yardımcılarımız, Şube Müdürlerimiz, İlçe müdürlerimiz ve şantiye şeflerimizle sosyal tesislerimizde bir araya gelerek, başarıyla tamamladığımız 2022 yılı yaz programlarımızı değerlendirerek kış şartlarına hazırlıklı olunması talimatını verdik. Sonrasında İl Genel Meclisi Üyemiz Fatih Özçelik ile birlikte Merkez Kabalı Şantiyemizi ziyaret ederek kış hazırlıklarımızı yerinde gördük. Yeni aldığımız 5 adet kar bıçağı ile toplamda 12 adet kar bıçaklı iş makinesi, 22 greyder, 11 bekoloder ve 12 loder ile kış sezonuna hazırız. Ayrıca 2 tır ve 1 akaryakıt aracımız da kar çalışmalarında yardımcı araç olarak görev yapmaktadır. Gerekli bakım ve onarım çalışmalarını yaptık. Tedbirlerimizi alarak her şartta ve koşulda hizmetlerimizi kış aylarında da aksatmadan yürüteceğiz. Kış aylarında yolu kapanan köylerden alınan tüm mesajlar, kriz merkezinde anında değerlendirilecek ve ekipler kapalı köy yoluna müdahale edecekler. İl ve ilçelerimize bağlı köylerimizdeki tüm yolların kar nedeniyle kapanmaması için gayret edeceğiz. Yollarda biz varız, 7/24 nöbete hazırız” dedi.

Genel Sekreter Yahya Çınkıl’a ziyaretinde, Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Demircan, Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Şahin Akkaya ve Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürü Ceyhan Turhan eşlik etti.

İL ÖZEL İDARESİ KIŞA HAZIR İL ÖZEL İDARESİ KIŞA HAZIR İL ÖZEL İDARESİ KIŞA HAZIR İL ÖZEL İDARESİ KIŞA HAZIR İL ÖZEL İDARESİ KIŞA HAZIR İL ÖZEL İDARESİ KIŞA HAZIR İL ÖZEL İDARESİ KIŞA HAZIR İL ÖZEL İDARESİ KIŞA HAZIR İL ÖZEL İDARESİ KIŞA HAZIR

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.