Dolar 32,5258
Euro 34,9344
Altın 2.439,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 20°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
20°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 18°C
Paz 17°C
Pts 16°C

İl Emniyet Müdürü Gazetemizi Ziyaret Etti

Sinop İl Emniyet Müdürü Tarıkhan ÇETİNER ve Ayancık İlçe Emniyet Müdürü Hakan EVCİL, Gazetemize ziyarette bulundular.

İl Emniyet Müdürü Gazetemizi Ziyaret Etti
28 Ekim 2022 10:43

Sinop İl Emniyet Müdürü Tarıkhan ÇETİNER ve Ayancık İlçe Emniyet Müdürü Hakan EVCİL, Gazetemize ziyarette bulundular.

Sinop İl Emniyet Müdürü Tarıkhan ÇETİNER ve Ayancık İlçe Emniyet Müdürü Hakan EVCİL Ayancık Gazetesi imtiyaz sahibi Murat Akyol ile hoş sohbette bulundular. Çetiner “Sinop Emniyet Müdürlüğü olarak sosyal medya hesaplarımızı aktif halde kullanıyoruz. Çalışmalarımızın devam etmesinde halkımızın duyarlı davranmasının , ihbar mekanizmasının iyi işlemesinin çok önemli. Halkımızın güvenliği için her zaman görevimizin başındayız. Vatandaşlarımızdan ricam;  ilimiz ve ilçelerimizin huzuru ve güvenliği için karşılaşmış olduklarını olumsuzlukları bizlere ihbar etmekten hiçbir zaman çekinmesinler. Biz her zaman vatandaşlarımızın yanındayız. İl merkezi ve ilçe merkezlerini ayırtmaksızın bir bütün olarak huzurlu ve güvenli bir Sinop için görevimizin başındayız. Sizlerden de basın olarak desteğinizi bekliyorum. Mutlu ve Huzurlu Şehir Sinop’umuz, vatandaşlarımızın da desteği ile Mutlu ve huzurlu olmaya devam etsin.” dedi. Türkan KARABAŞ

31.05.2022 tarihinde Sinop İl Emniyet Müdürlüğüne vekaleten atanan Tarıkhan ÇETİNER, 11.08.2022 tarih ve 393 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile asaleten atanmıştı.

Tarıkhan Çetiner kimdir?

1973 yılında Elazığ’da doğmuştur. İlk, orta ve lise tahsilini Ankara’da tamamlamıştır. 1993 yılında Polis Akademisine girmiş ve 1997 yılında mezun olmuştur. Değişik rütbelerde Bolu ve Şanlıurfa illerinde asayiş birimlerinde ve en son Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Daire Başkanlığında Daire Başkan Yardımcısı olarak görev yaparken Sinop Emniyet Müdürlüğüne atanmıştır.

Kadına yönelik şiddetle mücadele alanında uluslararası ve ulusal çeşitli proje ve programlara katılan ve uzman eğitici olan Tarıkhan ÇETİNER, özellikle şiddetle mücadele konusunda polis birimlerinin idari ve personel kapasitesinin artırılması çalışmalarına bizzat katkı sağlamıştır.

İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğünü temsilen;

Adalet Bakanlığı ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Üniversiteler ve uluslararası kuruluşlar tarafından düzenlenen birçok seminer, konferans, çalıştay vb. faaliyetlerde,

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı tarafından kurulan “Meclis Araştırma Komisyonlarında”,

Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu (UNFPA) ve Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu (UNICEF) Türkiye Ofisi ile İçişleri Bakanlığı arasında imzalan “Eğitim İş Birliği Protokolleri” kapsamında aile içi ve kadına yönelik şiddetle mücadele konusunda Mülki İdare Amirlerine, Emniyet Genel Müdürlüğü ve Jandarma Genel Komutanlığı personeline yönelik verilen eğitim programının hazırlanmasında ve düzenlenen eğitimlerde görev almıştır.

Ayrıca “Elektronik Kelepçe” Uygulaması, “Kadın Acil Destek (KADES)” Uygulaması ile “Güvenli Okul-Güvenli Gelecek” Uygulamasının projelendirme aşamasında, hazırlanmasında ve tanıtımında bilfiil görev almıştır.

Polis birimlerinde yürütülen iş ve işlemleri yerinde görmek, incelemeler yapmak ve düzenlenen toplantılara katılım sağlamak üzere İngiltere, Fransa, Almanya, Belçika, İspanya, Arnavutluk, Çin ve Güney Afrika Cumhuriyeti’ne “çalışma ziyaretlerinde” bulunmuştur.

Tarıkhan Çetinel evli ve 1 çocuk sahibidir.

İl Emniyet Müdürü Gazetemizi Ziyaret Etti

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.