Dolar 32,5075
Euro 34,8116
Altın 2.487,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 17°C

İkisu Köprüsünün Yapımı Tamamlandı

AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, Ayancık ilçesinde 11 Ağustos sel felaketinde yıkılan İkisu Köprüsünün yapım çalışmalarının tamamlandığını söyledi.

İkisu Köprüsünün Yapımı Tamamlandı
28 Nisan 2022 12:05

AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, Ayancık ilçesinde 11 Ağustos sel felaketinde yıkılan İkisu Köprüsünün yapım çalışmalarının tamamlandığını söyledi.

Ayancık programı kapsamında İkisu Köprüsünde incelemelerde bulunan Maviş, sona yaklaşan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Maviş’e incelemeleri esnasında AK Parti Sinop İl Başkanı Uğur Giresun, İl Genel Meclisi Başkanı Yakup Üçüncüoğlu, Ayancık İlçe Başkanı Aslan Özdemir, meclis üyeleri ve parti teşkilatı da eşlik etti.

Ayancık ve Türkeli ilçelerini birbirine bağlayan İkisu Köprüsünün çok yakında hizmete açılacağını belirten Maviş, köprünün bağlantı yollarıyla birlikte vatandaşlara konforlu bir ulaşım imkanı sağlayacağını ifade etti.

İLÇEDE ULAŞIMIN CAN DAMARI OLAN ÜÇ BÜYÜK KÖPRÜ TAMAMLANDI

Ayancık ilçesinde ulaşımın can damarı olan Terminal Köprüsü ve Şevki Şentürk Köprüsünüm ardından, İkisu Köprüsünün de tamamlanmasıyla birlikte, ilçe merkezindeki tüm güzergahlarda güvenli ulaşımın sağlandığını belirten Maviş, “Bu vesileyle Ayancık ilçemizde yaraların birer birer sarılması konusunda her türlü desteği ve katkıyı sağlayan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Bakanlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca Ayancık ilçemizdeki afetten sonra gerekli tüm imkanları hemşerilerimiz için seferber eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu’na da teşekkür ediyorum. Köprümüz Ayancığımıza ve Türkelimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

RESMİ AÇILIŞINI ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI YAPACAK

Maviş, köprünün açılış töreninin Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun katılımıyla ilerleyen günlerde yapılacağını belirtti.

İkisu Köprüsünün Yapımı Tamamlandı İkisu Köprüsünün Yapımı Tamamlandı İkisu Köprüsünün Yapımı Tamamlandı İkisu Köprüsünün Yapımı Tamamlandı İkisu Köprüsünün Yapımı Tamamlandı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.